Reportatge

Rodatge sobre el terreny

Augmenta el degoteig de corredors que visiten el país per reconèixer el recorregut de l’etapa que finalitzarà a la Coma d’Arcalís el 10 de juliol.

Rodatge sobre el terrenyFacebook

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

A poc menys de dos mesos de l’arribada del Tour de França al Principat augmenta el degoteig de corredors que volen reconèixer in situ el recor­regut de la novena etapa, amb sortida a Viella i final a la Coma d’Arcalís, del proper 10 de juliol i que també inclou la Comella i Beixalís.

Si fa poques setmanes era Nairo Quintana, un dels grans caps de cartell de la prova, qui es va deixar veure per les carreteres andorranes acompanyat de l’exresident Gorka Izagirre i diversos membres de l’staff de l’equip Movistar, aquests dies són diversos corredors del conjunt francès Fortuneo Vital Concept els que realitzen una estada andorrana, entre els quals Brice Feillu, vencedor a Ordino-Arcalís l’any 2006 en la darrera visita del Tour al país. El gal, juntament amb l’argentí Eduardo Sepúlveda i el seus compatriotes Anthony Delaplace, Kevin Ledanois i Pierre-Luc Périchon, rodaran prop de quinze dies per territori andorrà. També ha estat reconeixent l’exigent recorregut que s’espera que provoqui les primeres grans diferències de la present edició de la ronda francesa, Pierre Rolland. El cor­redor del Cannondale es va deixar veure el cap de setmana passat per diversos dels ports que provarà en competició d’aquí a set setmanes.

tracking