Futbol Sala

Competició imposa càstigs exemplars al DDS Madriu

Sancions que arriben a catorze partits a causa dels incidents dels quarts de final del Memorial Canut contra el Lusitans.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els incidents del partit de quarts de final del Memorial Canut han costat sancions exemplars per al DDS Madriu, que arriben fins als catorze partits per a algun dels seus jugadors. La picabaralla que es va produir en el final del duel de la setmana passada a Escaldes davant del Lusitans ha suposat sancions per al tècnic i per a quatre jugadors.

Els catorze partits de sanció són per a Gerard Barrufet, vuit per intent d’agressió o agressió no consumada i sis per amenaces, coaccions o insults; el porter Esteban Flores ha rebut un càstig de deu partits, quatre per intent d’agressió i sis per amenaces; el tècnic Lluís Bigordà també ha estat sancionat amb set partits, cinc per amenaces o insults i dos per protestes; altres càstigs a jugadors del Madriu són per a Diogo Ribeiro –sis partits– i Francisco Javier Soriano –quatre partits–.

Els incidents fins i tot van acabar originant una denúncia per agressió presentada davant la policia per part d’un dels col·legiats del partit, Andrés Pereira – Fran Álvarez era l’altre membre de la parella arbitral–.

El matx va acabar amb victòria del Lusitans en la tanda de penals després que acabés amb empat a dos gols. El gol de Lusitans que significava el 2 a 2, de doble penal i a manca de pocs segons per al final del temps reglamentari, va ser força protestat i va acabar desencadenant la picabaralla, que va arribar un cop havien finalitzat els llançaments de penal. Sobre l’acció més polèmica, fonts del Madriu reconeixien la setmana passada que hi va haver una empenta de Barrufet a l’àrbitre i tot i que no excusaven el comportament del jugador, a la vegada indicaven que no hi va haver agressió posterior al col·legiat. El club, que va tenir una reunió amb representants de la federació per donar la versió dels fets, estudiarà ara quines accions du a terme després dels càstigs tan durs que ha rebut. El club té la possibilitat de presentar recurs al comitè d’apel·lació per a la rebaixa de les sancions, tot i que en molts casos aquests tipus de sancions no es modifiquen.

tracking