Pròrrogues i derrota

El MoraBanc cedeix en el segon temps extra contra el Sevilla en un partit de desencerts que va salvar l’emoció del marcador

En aquestes batalles està el MoraBanc Andorra i val a dir que també el Sevilla. I en un partit que semblava no anar enlloc, farcit d’errades i descontrol, els dos equips van decidir que volien estirar la nit. Dues pròrrogues va necessitar el duel per acabar, i ho va fer amb somriure local (88-81). L’Andorra no pot enxampar el Sevilla a la taula i surt sufocat d’una nit grisa, en què van decidir detalls. Va semblar que sortia a pista la versió tova del MoraBanc amb el 7 a 2 inicial, però la primera unitat de Peñarroya aviat es va posar les piles i va capgirar el marcador amb l’aportació ofensiva de Bogdanovic i Shermadini. L’Andorra ajustava defensa i feia sentir incòmodes els locals per agafar iniciativa i marxar fins a l’11 a 17. Però la rotació no va aconseguir mantenir el nivell i obrir forat en un primer acte que va acabar pràcticament en empat tècnic. El Sevilla semblava una mica més coral davant un Andorra amb intermitències. No estava sent el partit dels encerts però ambdós conjunts mantenien la compostura en un segon quart de nou equilibrat, sense cap jugador ni cap moment de joc que semblés poder trencar el contrari. Una entrada de Navarro palmejada per Shermadini deixava un empat al descans. El MoraBanc no anava fi des del triple i era la producció interior, amb el sempre present Shermadini i un bon relleu de Jones, la que manava. I el mateix es va veure en sortir del vestidor, en què malgrat un esperançador 39 a 45 només arrencar no es va resoldre cap dubte, o els va mantenir tots, segons com es miri. Cinc punts consecutius dels locals els concedien un cert avantatge moral amb un 52 a 50 per al darrer quart. Però el matx s’havia de fer llarg i que presidien el desordre i desencert a dues bandes. No hi havia manera de desencallar el partit. Peñarroya va anar donant entrada als homes decisius per als darrers cinc minuts. Havia d’aparèixer la qualitat però el matx va seguir sent entortolligat, amb diferències d’un punt per a un i altre. Estèril des del triple, l’Andorra va buscar el triomf amb pilotes interiors i penetracions, amb un darrer minut en què el va tenir a les mans. Un contraatac de Navarro deixava un 63 a 64. Responia una cistella de Rodríguez després d’un rebot que no va controlar Betinho. El MoraBanc tenia la darrera possessió i anava un per sota. Shermadini rebia personal però només anotava un tir lliure. En el rebot del segon la pilota anava fora per als del Principat. Dos segons per buscar una cistella guanyadora que no va arribar. De fet, la darrera possessió va ser per al Sevilla, amb quatre dècimes per jugar. Jordan la va clavar, però fora de temps. A la primera pròrroga el Sevilla va aconseguir una renda de set punts que semblava definitiva, però dos triples de Bogdanovic van donar vida a un Andorra que forçava el segon temps extra. El partit seguia boig, però aquí el Sevilla va ser més clarivident per guanyar i seguir fent-se fort a casa en la segona volta. L’Andorra, per contra, es manté inconsistent.