No cedeixen

El Barça goleja l’Sporting amb quatre gols de Luis Suárez que es col·loca ‘pichichi’

Ni Barça, ni Atlètic ni Reial Madrid van cedir i continuen la seva pugna particular separats només per tres punts. Ahir, però, els blaugrana van convèncer per superar clarament l’Sporting (6-0) mentre que blancs i matalassers, amb la Champions a la cantonada, van estar a punt de tenir un ensurt que hauria pogut ser definitiu en les seves aspiracions al títol. Els de Zidane van aixecar un 0 a 2 contra el Rayo per endur-se la victòria (3-2) mentre que els de Simeone només van poder superar per la mínima (1-0) el Màlaga. Un Barça millorat va golejar anit l’Sporting en el duel que tancava la jornada, guiat per Messi i gràcies als gols de Suárez que després dels quatre anotats a La Corunya i els quatre d’ahir ja en suma 34, tres més que Cristiano Ronaldo. Els de Luis Enrique van encarrilar el partit ben aviat amb un gol de Messi (11’). Va ser després del descans, però, quan el Barça va mostrar la seva millor imatge i va tancar el marcador. Suárez va anotar el seu primer de la nit abans del carrusel de penals que va tancar la segona part. No va fallar en els seus dos llançaments des dels onze metres com tampoc va fer Neymar. El 9 va tancar també la golejada. El Madrid, sense Cristiano reservat pel duel europeu contra el Manchester City, va haver d’aixecar un 2 a 0 a Vallecas. Sense el portuguès, Gareth Bale va assumir els galons que se li pressuposen per anotar dos dels tres gols de la remuntada blanca. Els de Zidane van haver de suar sang contra els de Paco Jémez que abans de primer quart d’hora ja manaven 2 a 0 en el marcador. Primer Bebé va aprofitar una errada de Danilo per servir el gol a Embarba (6’) i Miku va tornar a superar Keylor Navas poc després (13’). El gal·lès, però, va retallar distàncies abans del descans rematant una centrada de Kroos i va capgirar el marcador a nou minuts del final. Lucas Vázquez (51’) que va saltar a la gespa de Vallecas en el lloc del lesionat?Benzema, va ser l’autor de l’empat. També va patir l’Atlètic contra el Màlaga. Si Bale va ser el salvavides de Zidane, Correa ho va ser per a Simeone. L’uruguaià va saltar a la gespa en el lloc de Car­rasco i cinc minuts després va ser l’autor de l’únic gol amb un xut afortunat des de fora de l’àrea.