L’FC Andorra, sota mínims, perd en la visita al Lloret

Els tricolor sumen un punt dels últims nou i s’allunyen de l’ascens

El conjunt tricolor, debilitat per les baixes, va caure derrotat ahir (2-0) en la seva visita al Lloret, en un duel que tot i la delicada situació per la qual travessa va tenir controlat fins al tram final, quan una genialitat d’Aparicio (78’) va tirar a terra la bona feina andorrana durant molts minuts. La tarda ja no va començar bé pels de Justo?Ruiz que perdien Jamal durant l’escalfament. El juvenil Àlex Martínez va ocupar el seu lloc a l’onze. Tot i el nou contratemps, la primera meitat va transcórrer sense ocasions per a cap dels dos equips. Després de tornar dels vestuaris, l’Andorra es va anar sentint més a gust, amb el control de la pilota, a mesura que avançaven els minuts, però quan el duel s’encaminava a l’empat sense gols Aparicio va obrir el marcador en engaltar a l’escaire un mal rebuig defensiu fora de l’àrea. Sense res a perdre, els tricolors es van llançar a la recerca de l’empat, però la moneda va tornar a caure del costat del conjunt català quan el partit agonitzava i Majó va aprofitar una pilota que ni el porter Ferran ni Victor Hugo van saber refusar.