El MoraBanc suma la cinquena derrota consecutiva

El MoraBanc Andorra ha caigut aquest matí (98-85), per cinquena jornada consecutiva, a la pista del Gran Canària. Ni el bon partit de Shermadini (21 punts i vuit rebots) i Betinho (15) en atac va poder evitar la nova desfeta d'un equip que, més enllà dels resultats, no recupera sensacionsi que rendit en els últims minuts va ser víctima del festival d'un conjunt canari que, pràcticament s'assegura la presència entre els vuit primers.

Alen Omic(18 punts i cinc rebots) iPablo Aguilar(14 punts i sis rebots)han estat elsmàxims anotadors d'un combinat canari que ha guanyat deu dels seus últimstretze compromisos. La intensitat defensiva i en el rebot de Paulí, i l'encert exterior d'Aguilar, Pangos, Salin i Báezhan trencat un duel que ha arribat45a34al descans, després d'un parcial de18a4.

Ala represa, el Grancaha seguitimposant el seu ritme dei tot i que el MoraBanc s'ha situat només a 6 punts(56-50) els d'Aíto Garía Reneses han sabut aguantar l'última embrenzida dels de Joan Peñarroya abans de sentenciar el partit primer des de la pintura gràcies a Báez y Savané i finalment amb uns crescutsPangos, Kuric i Paulí.