El MoraBanc cau a Màlaga i té el play-off molt difícil

L'equip de Peñarroya perd per 82 a 71 a la pista de l'Unicaja, en la quarta derrota consecutiva en lliga, i veu com l'opció del vuitè lloc gairebé s'ha escapat.

El MoraBanc Andorra segueix sense reaccionar. El Martín Carpena de Màlaga no era, a priori, el millor escenari per capgirar la dinàmica (nomes tres derrotes locals en 13 partits) i la lògica es va acabar imposant, tot i que l’equip de Joan Peñarroya hi va ajudar. Especialment en els dos primers quarts, que es van saldar amb un marcador de 46-30. Aquesta vegada el calvari no va arribar via triples, com en els darrers partits, sino que l’Unicaja va ser tremendament superior en els rebots (24 per 6 al descans), cosa que va facilitar moltes segones opcions per als malaguenys. El MoraBanc, que venia de tres derrotes consecutives, va treure més carácter en la segona meitat, però la mínima millora va ser del tot insuficient per fer patir l’Unicaja, que va fer gaudir la seva afició. Només en la recta final del darrer quart, amb els locals més relaxats, el MoraBanc va tenir diverses oportunitats per situar-se només a 7 punts, però els triples no van entrar i l’equip de Joan Plaza va celebrar la catorzena victoria en un partit especial per a Fran Vázquez, que es va convertir en el màxim taponador de l’ACB superant un mite com Fernando Romay.

Per part andorrana cal destacar dos noms propis: Giorgi Shermadini i Víctor Sada. El primer va acabar el partit sense cap punt en 17 ‘32’’ i amb 5 rebots (1 de valoració), molt pobre per al que pot oferir el pivot. El base, de la seva banda, va estar només cinc minuts en pista i va entrar segurament al segon quart pels problemas amb les personals de David Navarro (3). “Decisió tècnica. Res a dir”, va comentar el base català al final del matx. Si Schreiner no va sortir contra l’UCAM Múrcia, avui li ha tocat a Sada, en teoria, un dels que han de ser referents de l’equip. La propera semana segon partit consecutiu a fora contra l’Herbalife gran Canaria. Una altra pista complicada per capgirar una dinámica perillosa de derrotes.