Encara més fàcil

L’Atlètic de Madrid perd a darrera hora al camp de l’Sporting de Gijón i si l’FC Barcelona venç avui el Vila-real tindrà onze punts més que els matalassers

47927.jpg

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els de Luis Enrique visiten avui un camp complicat, el del Vila-real, on una victòria tindria un premi que es podria considerar pràcticament definitiu després de la derrota de l’Atlètic de Madrid ahir al camp de l’Sporting de Gijón. L’equip matalasser, segons classificat, va perdre per 2 a 1 en els dar­rers instants i li ha donat l’oportunitat al Barça de tenir onze punts més l’average d’avantatge quan només quedin vuit jornades per al final del campionat. Andres Iniesta serà la baixa més destacada dels blaugrana per a aquesta tarda al Madrigal. El migcampista pateix molèsties físiques i el tècnic no ha volgut córrer riscos amb una convocatòria quan arriba el tram definitiu de la temporada, amb els quarts de final de la Lliga de Campions precisament davant de l’Atlètic de Madrid. A més d’Iniesta també es queden a Barcelona per decisió tècnica Masip, Douglas, Rafinha i Vermaelen, mentre que Sandro es troba lesionat. Luis Enrique parlava ahir del Vila-real: “La complicació del partit està en el nivell del rival, un dels millors equips de la lliga, que gairebé juga de memòria, s’associa de forma contundent i domina tot l’entramat defensiu.” Però també parlava de l’eliminatòria europea contra l’Atlètic. “Ja sabíem que ens havia de tocar un rival difícil. Hi ha una cosa positiva, i és que ens coneixem i hi haurà poques coses per sorprendre’ns. Però a cap dels dos equips ens agrada jugar contra rivals del mateix país”, deia. Rematava amb optimisme, tot indicant que en aquesta fase decisiva de la temporada veu l’equip “millor que l’any passat. I tinc dades que ho constaten. No és que sigui una fórmula matemàtica, però funcionen. En aquest sentit sóc optimista, ja ho veurem”. Els jugadors del Barça es van assabentar de la derrota del principal perseguidor mentre entrenaven. L’Atlètic va complir amb el guió a la primera meitat. Segur en defensa i rendibilitzant les possibilitats ofensives. Griezmann, amb un gran llançament de falta, inaugurava el marcador en el minut 27. A la represa hi va haver reacció dels asturians i dos gols a la recta final. El de l’empat va ser de Sanabria en el minut 79, amb una falta que va superar Oblak –poc abans havia enviat una pilota al pal–. I el de la victòria deu minuts després, en una internada de Jony, que es va internar a l’àrea i va cedir a Carlos Castro, que va encertar i va fer tornar boja la graderia.

EL REIAL MADRID RECUPERA BENZEMA

El davanter francès Karim Benzema entra a la convocatòria del Reial?Madrid per al partit que disputarà aquesta nit al Santiago Bernabéu davant del Sevilla. Una lesió muscular havia apartat Benzema de l’equip en els darrers quatre partits i Zidane podrà comptar ja amb un dels seus referents atacants per a un compromís exigent. També tornen Kroos, James Rodríguez i Danilo, que van ser descartats pel tècnic en el dar­rer partit de lliga davant de Las Palmas. Els centrals Sergio Ramos i Pepe, sancionats, i el migcampista Kovacic, per decisió tècnica, no estaran amb els blancs. “Penso en el partit del Sevilla, no en el Camp Nou (la jornada següent). Serà un partit complicat perquè és un rival molt fort. Pot ser que tinguin baixes, però tenen un col·lectiu molt bo”, deia el tècnic madridista. Zidane també parlava d’Europa i qüestionava que el Wolfsburg sigui un equip fluix. “Si és a quarts és per alguna cosa, va ser el primer del seu grup”, valorava.

tracking