El Barça goleja el Getafe per continuar amb la ratxa

Els de Luis Enrique, liderats per Messi, van ser molt superiors

Liderat per Messi, l’equip no va necessitar de molt esforç per superar un rival que va demostrar poc potencial i que poc després de la mitja hora ja perdia per 3 a 0. Juan Rodríguez, en pròpia porteria, va fer l’1 a 0, i Munir i Neymar marcaven el segon i el tercer. El partit era més que plàcid, i fins i tot Messi havia errat un penal, el vuitè que fallen els blaugrana en aquesta lliga. L’argentí, però, no es quedaria sense marcar, ja que va ser l’autor del quart gol, en el minut 41. Amb tot decidit els blaugrana van rematar la feina a l’inici del segon temps, amb gols de Neymar i Turan. El matx va acabar amb poca tensió i amb canvis per donar descans –Luis Suárez ja no havia sortit d’inici–. L’Atlètic de Madrid, principal perseguidor, va vèncer per 3 a 0 el Deportivo, amb gols de Saúl Girezmann i Correa. Però la distància, de vuit punts més l’average, sembla insalvable a nou partits per al final.