Nou proves al 16è Circuit de golf Andbank

S'espera que en cada prova hi hagi una vuitantena de participants

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El sotsdirector general d’Andbank, Josep Maria Cabanes, ha assegurat avui durant la presentació de la prova que el certamen ja està “consolidat” i ha afegit que està tenint un “èxit impressionant”. De fet, en la passada edició hi van participar més de 650 golfistes. El president del Club Golf Principat, col·laborador de l'esdeveniemt, Gerard Rieger, ha explicat que volen que tots els participants comencin alhora i acabin a la vegada i per això l’aforament està limitat a una vuitantena de golfistes per a cada trobada.

De les nou trobades, tres es disputaran a Catalunya. A diferència d’altres anys que se celebrava una final enguany no es farà, però s’ha organitzat una final per als socis del Club Golf Principat. Segons ha explicat Rieger, per determinar els guanyadors, es farà la suma de les dues millors participacions en les tres proves que es facin a Catalunya. L’entrega de premis es farà a la Cortinada al juny, i al mateix temps es farà una prova de ‘Pitch and Putt’.

El 14 de març tindrà lloc la primera cita a Sitges al Golf de Terramar. La segona prova es farà el 16 d’abril al Reial Club de Cerdanya (un dels camps més antics de Catalunya), la tercera el circuit viatjarà fins al Golf de la Galiana a València el 20 de maig, i la següent tornarà a Catalunya i serà al Reial Club Golf Prat el 27 de maig. El 18 de juny se celebrarà al Leon Club de Golf, i les altres proves no tenen data confirmada però es faran a Madrid, Sant Sebastià i Saragossa.

tracking