Un Reial Madrid més efectiu supera un valent Athletic

Dos gols de Cristiano?Ronaldo, James i Kroos decideixen pels blancs

Els blancs no van fallar (4-2) contra un conjunt d’Ernesto Valverde que va plantejar més guerra de la que reflectia el marcador final. Un gol de Cristiano Ronaldo en el minut 3 contra una de les seves víctimes preferides (en suma 16 en 14 enfrontaments amb el conjunt basc) semblava encarrilar el partit pels blancs. Però lluny d’ar­rugar-se davant la prematura adversitat, l’Athletic va buscar sense temor la porteria de Navas i Eraso va aconseguir la igualada (9’), en aprofitar un error de Varane. Tot i mostrar una versió més gris de l’habitual al Bernabéu des de l’ar­ribada de Zidane a la banqueta, el Madrid va decantar el partit gràcies a una acció individual de James (36’) i un de Kroos tot just abans del descans. Un conjunt blanc millorat respecte al dels primers 45’ no va trobar el gol fins a quatre del final, obra, de nou de Cristiano. Elustondo va maquillar el marcador final fregant el temps de descompte.