L’FC?Andorra noqueja l’Horta en un partit perfecte

Els tricolors golejen un dels colíders amb fermesa defensiva, solidaritat i màxim encert davant la porteria contrària

Justo Ruiz, atenent a la teòrica superioritat del rival, va plantar l’equip al darrere, esperant fer mal amb la velocitat a la contra de jugadors com Ludo, Betriu o el juvenil Àlex Martínez, que va fer un gran partit. La recompensa va arribar a cap de mitja hora quan Martínez va concretar una gran jugada de toc amb aparicions de Sebas, Marc Ferré i Aleix Cisteró, que li va regalar el gol al jove punta. Era la primera arribada a porteria dels tricolors. L’Horta, amb jugadors tècnics però incapaços de superar ahir la defensa andor­rana, va anar a buscar l’empat, però es va arribar al descans sense novetats al marcador. Al camp, Justo Ruiz era expulsat per fer una consideració al linier i Ludo, queia lesionat als isquios. L’Horta va sortir esperitat a la segona part a la recerca de l’empat. I el va tenir en una doble ocasió en què un rebuig d’Emili va anar al pal i en la següent acció la defensa va desviar una pilota que entrava. I com el partit anava camí de ser perfecte per als locals, només quatre minuts més tard, Pau, de cap a centrada de Sebas, va fer el 2-0 (62’). El gol va fer molt mal als visitants, que es van oblidar de defensar i Arturo, suplent d’inici, va aprofitar el moment per marcar un parell de dianes per sentenciar l’Horta (minuts 72 i 87). L’Andorra, que encara no tenia el nou fitxatge, Elías Iñarra, sense transfer, sumava 3 punts de prestigi que el deixen en una situació tranquil·la. “Ningú esperava un resultat tan contundent. Em quedo amb la disciplina tàctica, l’esforç i el compromís de l’equip. A més hem sabut aprofitar les nostres ocasions ”, va indicar Justo Ruiz.