Stojanovski agafa les regnes del perímetre

El pas endavant de l’aler contrasta amb el paper irregular de Navarro en les últimes jornades

Els 13 partits bons disputats pel macedoni des de la seva arribada de l’Alba de Berlín, en els quals va aportar 12,4 punts de mitjana, amb prop del 40% d’encert des de més enllà de 6,75 i pràcticament infalible en el tir lliure (91%), van ser fonamentals per assegurar la permanència a l’ACB. Aquesta temporada les prestacions de l’aler han anat a l’alça. Stojanovski lidera l’anotació exterior amb 12,7 punts de mitjana i en el global de l’equip només el supera Giorgi Shermadini (13,5), l’altre peça clau per entendre, en part, el salt de l’equip en comparació a la temporada del retorn a la màxima categoria. El moment de forma del macedoni, contrasta, a més a més, amb el paper irregular de David Navarro en les últimes jornades, que recentment reconeixia no estar satisfet amb el seu rendiment. Dissabte, condicionat per les tres faltes comeses abans del descans, no va poder estrenar la casella d’anotació en els 16 minuts que va estar a la pista.?El paper del d’Esparreguera va contrastar amb el d’Stojanovski, 19 punts amb 2 de 2 en triples en 32 minuts de joc. En les últimes cinc jornades el macedoni ha donat un pas endavant amb 16 punts de mitjana (va punxar amb només 2 a la visita del València), contraposats als 3,8 de Navarro. Seguir amb la bona línia de les últimes setmanes passa per recuperar la millor versió del català.

EL MORABANC B PERD LA BONA DINÀMICA CONTRA EL SANTFELIUENC

El Sènior B va deixar escapar ahir l’opció d’obtenir una victòria molt important per certificar la bona dinàmica de les últimes jornades. Els de Milo Nunes van caure derrotats contra el Santfeliuenc (66-74), condemnats per un mal tercer quart, on només van poder anotar 3 punts en els primers 6 minuts i on van rebre un parcial de 13 a 23. Tot i això, el MoraBanc B va entrar a l’últim període, però males seleccions de tir i l’encert rival van impedir aixecar el marcador. D’altra banda, a la Minicopa, l’infantil va tancar la seva participació en el torneig amb der­rota 98 a 46 contra el Bilbao.

TIR LLIURE

Èric Bartolomé, Exjugador i tècnic superior de bàsquet

Cafè, copa i puro

En les grans ocasions que cadascú de nosaltres pot viure, és habitual que ho celebrem al voltant d’una bona taula. Rodejats de familiars i/o amics, les tertúlies de sobretaula s’acaben acompanyant de cafè, copa i puro. Això no significa necessàriament que s’acabin consumint els tres productes. Més aviat, aquesta trilogia resumeix la idea que, excepcionalment, ens atorguem un o diversos petits plaers no habituals a la nostra dieta diària. L’incentiu proposat per una coneguda cadena de menjar ràpid als partits del MoraBanc si es guanya i se superen els 90 punts completen cada jornada al Poliesportiu: victòria, espectacle i sopar són la millor manera d’acabar un dissabte qualsevol. Són el nostre cafè, copa i puro quinzenal.