El Madrid torna a passar per sobre de l’Espanyol

Els blancs es col·loquen a un sol punt de la segona posició

Si en el duel d’anada l’equip llavors dirigit per Rafa Benítez va necessitar 27 minuts per situar-se 0 a 4 en el marcador, ahir els de Zinedine Zidane van sentenciar el duel abans del primer quart d’hora, quan el marcador ja era de 3 a 0 amb gols de Benzema, Cristiano Ronaldo i James Rodríguez. El portuguès, autor de cinc gols a Cornellà, va firmar ahir un hat-trick. El seu segon gol va arribar tot just abans del descans i el tercer a falta de nou minuts. La golejada blanca la va tancar un debutant espanyolista, el defensa Óscar Duarte, en pròpia porteria. El tècnic de l’Espanyol, Constantin Galca també va fer debutar el porter lituà Arlauskis, que va jugar de titular relegant el jove Pau López. Amb la victòria d’ahir i la der­rota de l’Atlètic dissabte al Camp Nou, el Reial Madrid, amb 47 punts, se situa a un sol punt dels matalassers, que són segons.