Ningú pensa en el ‘play-off’

Després de la decepció de la Copa, el MoraBanc inicia la segona volta centrat en el CAI i a guanyar el màxim de partits possibles

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ja queda enrere la decepció per la no classificació per a la Copa i ara l’equip, seguint les ordres de Joan Peñarroya, es vol centrar en el dia a dia i a guanyar partits. Cada jornada el que toqui, començant pel d’avui contra els aragonesos. En la classificació per al play-off –el MoraBanc és ara novè– millor no pensar-hi. Així de clar ho tenia el tècnic: “l’equip no estava molt centrat en la Copa, estava il·lusionat. No ens podem centrar en la Copa ni a anar al play-off perquè ens fotrem una hòstia com un piano. No tenim la solera d’altres rivals. Només quatre equips poden pensar en què han de jugar el play-off”. Peñarroya va anar més enllà i va assegurar que “cada vegada que ens apartem del nostre camí ens emportem la clatellada. Si anem guanyant partits a falta d’un mes podrem pensar en el play-off. Però ara no podem pensar més enllà i això no és cholismo ni res de res. És l’única realitat i és la nostra”. David Navarro, abans que el tècnic, va demostrar que el discurs està ben interioritzat. “Després d’haver acabat amb les històries de la Copa, la segona volta és com tornar a començar de zero. L’objectiu és guanyar partits, el màxim de possibles, sobretot a casa. El play-off? L’objectiu és anar dia a dia, partit a partit, centrant-se en el rival que toca cada jornada”. I avui el rival és el CAI Saragossa, quinzè classificat amb només 5 victòries en 17 partits i que ve de perdre ajustadament a l’Eurocup. Peñarroya preveu “un partit complicat, amb l’afegit que podem pensar que ells tenen només cinc victòries, però és un equip que els últims 4 o 5 partits els ha perdut a l’últim minut o, fins i tot, a l’última jugada. Estan competint bé i és cert que no estan guanyant, però cada cop estan més a prop i estan més convençuts que hi estan i això els fa més perillosos”. El tècnic del MoraBanc, que té tots els jugadors disponibles, va alertar que el CAI “està fent les coses millor del que diuen els resultats i té una gran plantilla”.

Un vell conegut a la banquetaAndreu Casadevall, substitut de Ruiz Lorente a partir del novembre, és ben conegut a Andorra de quan entrenava el Ford Burgos. El tècnic apuntava ahir que “el MoraBanc és un equip equilibrat, amb els rols molt definitis. però nosaltres tenim un bon equip i hem de creure que podem plantar cara a qualsevol i guanyar”.

A LA PRIMERA VOLTA

L’Andorra assalta el Príncipe Felipe i s’enlaira cap als llocs tranquils

El MoraBanc visitava el Príncipe Felipe de Saragossa en la primera volta amb una victòria en cinc partits i la necessitat de guanyar, tal com va fer (73-80). Va ser un partit estrany en què els de Joan Peñarroya van capgirar un desavantatge de 12 punts, i gràcies a l’èxit de la defensa en zona i a l’encert de Bogdanovic (19 punts) i de l’exjugador del CAI Shermadini (17 punts) es van emportar el triomf. A partir d’aquí l’equip va guanyar confiança i va enlairar-se amb 3 victòries en els següents 4 partits. El Saragossa, per contra, canviaria el tècnic un partit més tard.

tracking