El Barça busca escapar-se al capdamunt de la classificació

Els blaugrana, líders igualats amb els madrilenys, encara tenen un partit pendent per endavant

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

“Independentment del resultat queda molta Lliga, les coses sempre s’igualen i qualsevol equip et pot complicar la vida. Per res del món serà definitiu”, afegia ahir l’asturià tot i que una victòria permetria al Barça obtenir tres punts de marge per sobre dels madrilenys, amb un partit pendent encara per ampliar l’avantatge i amb l’average particular a favor després de la victòria al Calderón de la primera volta. Neymar, que ahir va poder entrenar amb la resta de companys, serà avui amb l’onze blaugrana. “Si no juga em maten”, ironitzava Luis Enrique, que també podrà comptar amb Iniesta, Jordi Alba i Arda Turan, absents dimecres a la Copa. El tècnic, però, confia a poder mantenir la línia contra els de Simeone, els quals ha derrotat en tots els enfrontaments des que ocupa la banqueta del Camp Nou. Luis Enrique, per altra banda, va negar qualsevol fricció amb la directiva per la falta de reforços en aquest mercat d’hivern tot i que no va tancar la porta a cap possibilitat de cara als propers dies. L’Atlètic de Madrid arriba tocat al Camp Nou després d’una setmana on ha perdut el lideratge provisional de la Lliga en no poder passar de l’empat amb el Sevilla al Calderón i on també ha dit adéu a la Copa, després de caure 2 a 3 contra el Celta.

El València, rival a la copaLa jornada d’ahir també va estar marcada pel sorteig de les semifinals de la Copa, que va emparellar el Barça amb el València i el Sevilla amb el Celta. L’anada es disputarà dimecres al Camp Nou i la tornada una setmana després a Mestalla. Andalusos i gallecs s’estrenaran al Sánchez Pizjuán.

LA FIFA DÓNA LA CAUTELAR AL REIAL MADRID I ATLÈTIC QUE PODRAN FITXAR

El Comitè d'Apel·lació de la FIFA va concedir ahir al Reial Madrid i a l’Atlètic de Madrid la suspensió cautelar de la sanció que impedia als dos conjunts madrilenys incorporar nous jugadors durant les dues properes obertures de mercat, aquest estiu i el gener de l’any vinent. Mentre segueixen els tràmits, que poden allargar-se durant mesos, Reial i Atlètic podran, amb tota probabilitat, fitxar el proper estiu. Aquesta decisió, però, no significa que l’organisme que regeix el futbol hagi tancat el cas sobre les reiterades contractacions de futbolistes estrangers menors d’edat per part dels dos conjunts madrilenys. El precedent més immediat és el que implica el Barça, que va rebre la mateixa sanció durant tot el 2015. Després de presentar recurs, el conjunt blaugrana també va disposar de la cautelar però finalment no va poder inscriure nous jugadors, com Arda Turan i Aleix Vidal, fins aquest mateix mes de gener.

tracking