Golejada ‘calenta’

L’argentí marca dos gols i regala dues assistències en el clar triomf de l’equip blaugrana contra l’Espanyol, que acaba amb nou jugadors

46274.jpg

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

De seguida es va veure que l’argentí estava motivat. Però primer va ser l’Espanyol qui va colpejar. Pèrdua de pilota al mig del camp de Dani Alves, contraatac ràpid de Marco Asensio, bona passada a Caicedo i gol de l’equatorià (8’). En un primer quart d’hora boig, els de Luis Enrique van empatar gràcies a una passada en profunditat d’Iniesta –molt clarivident en tot el partit– que Messi no va desaprofitar. L’Espanyol, ben posicionat, va incomodar al màxim el joc del rival. L’FC Barcelona, amb un Neymar actiu, ho intentava, però sense encert. El brasiler va ser protagonista d’un clar penal comès per Javi López, que l’àrbitre no va xiular (23’). Els blanc-i-blaus, intensos, van controlar bé el perill local. Fins que va aparèixer Messi. Per resoldre. Com només ell sap. Falta directa i golàs per portar el Barça amb avantatge als vestidors. A la represa, l’Espanyol, que ja havia perdut Caicedo per lesió, va quedar-se també sense Asensio, i el Barça amb el marcador a favor va passar a ser clar dominador. El tercer gol no trigaria a arribar, amb una passada d’Iniesta cap a Messi i aquest al cor de l’àrea perquè Piqué marqui. L’Espanyol va desaparèixer i les ocasions es van succeir per als blaugrana, que es van trobar amb un gran Pau. El porter, però, va trepitjar clarament Messi en una acció d’expulsió... i penal. Era una més. Perquè el joc es va embrutar durant la segona part, amb contínues picabaralles i trash talking. I fruit d’això els blanc-i-blaus es van quedar amb nou per expulsió d’Hernán Pérez i Diop en quatre minuts (del 71 al 74). Al camp només hi havia un equip i Neymar, provocador, va matar el matx (87’) després d’una nova assistència de?Messi. El derbi es va traslladar als vestidors, amb crits, amenaces i citacions per a la tornada.

HITZFELD CRITICA EL NOMENAMENT DE ZIDANE

L’extècnic del Bayern de Munic i exseleccionador de Suïssa Ottmar Hitzfeld va criticar ahir el nomenament de Zinedine Zidane com a entrenador del Reial Madrid. “Per a ell és com si li hagués tocat la loteria. És una bogeria. Zidane viu només del seu il·lustre nom com a jugador. No ha provat res com a entrenador i haurà de fer-se càrrec de les més grans estrelles del món. És una feina increïblement difícil, tot i que crec que li anirà bé”, va assegurar. Hitzfeld no creu que ser un gran jugador impliqui ser un gran tècnic: “Depèn de la seva autoritat natural com a cap.”

tracking