cristina castaño

“Vaig pensar que m'havia tocat la loteria”

Cristina Castaño.RUBÉN VEGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Caribe. Todo incluido, pel·lícula coproduïda per l’empresa andorrana Imminent Produccions, arriba avui a la cartellera dels cinemes Illa Carlemany. La productora que dirigeixen Josep Pozo i Elisabeth Terri es va implicar en aquesta comèdia romàntica rodada entre Madrid i els paradisíacs paratges caribenys. En parlem amb una de les protagonistes, Cristina Castaño.

Quin és el punt de partida de ‘Caribe. Todo incluido’?

La història parteix d’un desengany amorós del personatge que interpreta Hiba Abouk, l’Alicia. Arran d’aquest episodi, el meu personatge, l’Elena, la convida a Punta Cana i intenta ajudar-la perquè s’oblidi del seu ex. Allà passen una sèrie d’embolics.

Expliqui’ns més coses de l’Elena.

Ella és una noia molt lliure. Té bastant de morro i fa allò que vol sense tallar-se. Tot i això, a vegades li costa expressar els seus sentiments.

No sé si recorda el moment que li van proposar el paper. Què li va passar pel cap?

Vaig pensar que era molt afortunada. De cop i volta me n’anava a la República Dominicana a rodar una comèdia. Vaig pensar que m’havia tocat la loteria!

La pel·lícula es ven com una aposta fresca d’estiu. És important un film així en un moment amb tantes preocupacions?

Jo crec que el cinema sempre ajuda a evadir-te. Aleshores, crec que la cultura, l’art i l’entreteniment aconsegueixen que la gent surti de la seva rutina quotidiana. Això ho vam veure clarament durant la pandèmia. Què hauria estat de la gent tancada sense la música i els llibres?

Realment s’ha rodat al Carib?

Sí. En un resort de Punta Cana.

Com ha viscut l’ambient durant el rodatge?

Em vaig haver d’adaptar a l’equip dominicà, ja que tenen un ritme molt diferent. Per a mi, però, va ser molt divertit i vaig fer moltes amistats, com ara Vicente Santos. A més, va ser una sort ser present a la darrera pel·lícula de Terele Pávez.

Alterna papers en sèries (‘Toy Boy’) i cinema (‘Lo dejo cuando quiera’). Què té de bo i dolent cada tipus de feina?

Tot té avantatges. És positiu haver actuat tant en cabarets musicals com en clubs de la comèdia. Es tracta d’adaptar el registre.

tracking