Nina M

“Tinc ganes de prendre les meves decisions i de fer el que sento”

Ha llançat un nou ‘single’ i en una setmana sortirà el videoclip.

“Tinc ganes de prendre les meves decisions i de fer el que sento”

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Nina M, nom artístic de Céline Montel (Sant Julià, 1989), inicia una nova etapa a la seva carrera. Després de fer una pausa ha llançat el single Je te laisse là. Un projecte personal i sense presses que pretén ser la llavor d’un disc. El seu pas pel programa Géneration Goldman li va donar molta visibilitat, però no va aconseguir fer la música que volia. Ara, tot sembla encaixar.

Com és la seva nova cançó?

És una cançó una mica autobiogràfica. La lletra és molt personal. Em dirigeixo al meu altre jo, li parlo a la meva altra persona i li dic que ja no té cap poder sobre mi. Tots tenim una veu dintre que a vegades ens diu que som menys, que no som capaços, que no valem res... I jo em rebel·lo contra aquest altre jo i li dic que ara soc forta. L’hem escrit jo i un autor amb qui tenia moltes ganes de treballar.

Aquest empoderament del qual parla reflecteix el seu estat d’ànim actual?

Sí, exactament. És un moment d’empoderament, més positiu. Tinc ganes de prendre les meves decisions i de fer el que sento.

I pel que fa a l’estil musical?

És una cançó que és una mica pop, urbana i llatina. Tenia ganes de barrejar diferents estils i dos idiomes. Tot i que no és el meu idioma, canto en castellà també perquè a França vegin que no soc francesa, que soc andorrana i que tinc una barreja cultural.

On es pot escoltar la cançó?

Està disponible a totes les plataformes digitals: iTunes, Spotify, Deezer, Amazon... I en una setmana treure el videoclip, que estarà disponible en YouTube. El vam gravar ara fa un mes a Lió, on hi ha la productora.

La seva intenció es treure un disc?

Sí, ara he tret un single perquè volia trobar la direcció artística. Però l’objectiu és treure un disc amb diferents compositors perquè vull que sigui eclèctic. Al setembre torno a l’estudi per gravar dues cançons més. Ho estic fent a poc a poc.

Sembla el seu projecte més personal. Què més escull a part de les lletres i la música?

Hi he volgut participar al màxim. He fet una part de l’estilisme, he triat el realitzador del videoclip perquè m’agrada, he buscat la maquilladora, ballarins... Prefereixo escollir jo perquè si delegues molt el resultat no és gaire personal. Sempre escoltant els altres també, perquè sempre és un treball en equip.

L’any passat va gravar un videoclip a Ordino. Té pensat tornar a rodar a Andorra?

Sí, potser fer una versió acústica del nou single i rodar-lo amb l’Èric Rossell, com l’altra vegada. M’agradaria molt fer un altre videoclip a Andorra per poder ensenyar el meu país a la gent que em segueix a França.

Viu a París?

Visc a Sant Julià i vinc molt a treballar aquí, m’hi estic algunes temporades. La vida m’ha portat a París, és on tinc els contactes i on més em coneixen.

Quan farà un concert a casa?

Tinc pensat fer-ne un més endavant al Hard Rock. Vull fer una presentació de les noves cançons, quan en tingui tres, i tocar algunes de les meves versions.

tracking