Sant Cristòfol

Sant Cristòfol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

MÚSICA

40è FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ ANDORRA / ESCALDES-ENGORDANY

21 h: concert de Susanna Sheiman. Sala Prat del Roure. Escaldes-Engordany.

MONIE & THE AWESOMES BOYS TERCET

Trio creat l’any 2015 que es caracteritza pel seu so elegant, càlid i enèrgic. El seu repertori multicultural abraça estils i idiomes diversos, tots fusionats amb naturalitat i frescor.

Hora: 21 h. Plaça Major. Ordino.

ACTIVITATS INFANTILS

‘LA REVOLTA CLIMÀTICA DELS CONTES’

Què passaria si els personatges dels contes reclamessin viure en un planeta més net i sostenible? Sessió de contes sobre el canvi climàtic i la preservació del medi ambient. Hora: 18 h. Jardí de la biblioteca comunal. Sant Julià de Lòria.

FESTES I TRADICIONS

SANT CRISTÒFOL

11 h: missa solemne a la plaça Carlemany.

11.30 a 13 h: benedicció al passeig Carlemany. Plaça Carlemany. Canillo.

VISITA

VISITA L’EIX COMERCIAL I EL PATRIMONI D’ANDORRA LA VELLA

Podrem captar l’ambient animat de les botigues. Després, ens endinsarem en el centre històric per explorar els carrers que ens transportaran a una altra època, immersos en l’arquitectura i la història del lloc. Hora: 10 h. Andorra la Vella.

VISITA TEATRALITZADA - ‘ELS (MÉS) FRESCOS DE SANTA COLOMA’

Avui és dia de visita, els turistes i els curiosos esperen amb impaciència l’inici de la visita guiada pels indrets més especials, el Pierre, voldrà que el grup l’ajudi a descobrir el lloc on s’amaguen els frescos suposadament perduts de l’església... Hora: 10 h. Santa Coloma. Andorra la Vella.

EXPOSICIONS

‘DES-CONNECTATS’

L’artista mostra una evidència una mica inquietant davant la passivitat de la societat contemporània sobre uns canvis que afecten directament la humanitat. Espai Caldes. Escaldes-Engordany.

tracking