AGENDA

Preguntes i respostes sobre l'Acord d'Associació

Agenda Acord Associacio

Agenda Acord Associacio

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

LA PROPOSTA DEL DIA

PREGUNTES I RESPOSTES SOBRE L’ACORD D’ASSOCIACIÓ

La reunió de poble té com a objectiu exposar als ciutadans les bases de l’acord d’associació i resoldre tots els dubtes i qüestions que plantegin els assistents. Hora: de les 20 a les 21.30 h. Centre de Congressos. Andorra la Vella.

CONFERÈNCIES

‘EL MONAQUISME A ANDORRA: EL CAS DEL MONESTIR DE SANT SADURNÍ DE TAVÈRNOLES (S. IX-XI)’

Conferència a càrrec del Dr. Climent Miró. L’activitat s’inclou dins del cicle Les tardes del relat, organitzat des de Relat Històric d’Andorra. Hora: 19 h. Hotel Rosaleda. Encamp.

VIII PREMI INTERNACIONAL CALVÓ ARMENGOL

El Premi internacional Calvó Armengol va néixer l’any 2008 com a homenatge al jove economista andorrà Antoni Calvó Armengol. L’atorguen cada dos anys el Govern d’Andorra i la Barcelona School of Economics a un jove investigador en economia. Hora: 18 h. Centre de Congressos. Andorra la Vella.

PSICONUTRICIÓ

Conferència a càrrec d’Amaia Martioda Lizarralde, nutricionista, i d’Anna Verdaguer González, psicòloga. Hora: 20.30 h. Gir cafè. Encamp.

‘SÍ A LA VIDA’

El camí de les noves constel·lacions familiars. Amb Evangelina Constsable, de GECbenestar. Hora: 19.30 h. Hotel Roc Blanc. Escaldes.

EXPOSICIONS

‘EL COS DESVELAT. EL NU A LA CONTEMPORANEÏTAT’

Una col·lecció de grans noms de l’art contemporani, majoritàriament en la seva faceta de cartellistes i gravadors, que il·lustra a través del cos nu la complexitat del món actual. Centre d’Art. Escaldes-Engordany. Fins al 15 de juny.

‘EUREKA? CREACIONS INVERSEMBLANTS SOBRE RODES’

La mostra parla del progrés tecnològic en el món de la bicicleta, posant el focus en invents trencadors i revolucionaris, però que malgrat tot, moltes vegades no han aconseguit triomfar comercialment. Bici Lab Andorra. Andorra la Vella. Fins al 16 de juny.

ELISENDA CAPDEVILA

El treball d’Elisenda Capdevila es caracteritza pel seu estil únic i expressiu, que denota la seva passió per la pintura, el seu enfocament experimental i la seva habilitat per a capturar l’essència dels objectes i paisatges que descriu. Fins Al 19 de juny.

‘L’ART EN LA TÈCNICA’

Una exposició de l’escola d’Art de Sant Julià de lòria i els seus alumnes. Sala Sergi Mas. Sant Julià de Lòria. Fins Al 25 de juny.

‘FLORS FANTASMES’

Invitació a contemplar la naturalesa transitòria de la vida, representada per les flors que, tot i la seva bellesa, tenen una vida curta. La Capsa, espais de creació. Ordino.

tracking