AGENDA

Star Wars i les BSO de John Williams-Clàssicand 2024

Classicand

Classicand

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

MÚSICA

MAKUKA

Concert en directe dins el programa d’activitats del foment per a les empreses ENFIRA’T. Hora: 13 h. Plaça de Sant Miquel i plaça de l’Església de Sant Pere. Encamp.

‘STAR WARS I LES BSO DE JOHN WILLIAMS’ - CLÀSSICAND 2024

Amb la Franz Schubert Filharmonia farem un recorregut per algunes de les obres mestres de John Williams en una vetllada gratuïta que podrem gaudir en l’entorn inigualable de l’aparcament de Santa Coloma. Hora: 19 h. Aparcament de Santa Coloma. Andorra la Vella.

CURSOS I TALLERS

TALLER DE MECÀNICA

Consells bàsics de mecànica i manteniment de la teva bicicleta. Hora: 12.30. Bici Lab Andorra - Museu de la bicicleta. Andorra la Vella.

EXPOSICIONS

‘EL COS DESVELAT. EL NU A LA CONTEMPORANEÏTAT’

Una col·lecció de grans noms de l’art contemporani, majoritàriament en la seva faceta de cartellistes i gravadors, que il·lustra a través del cos nu la complexitat del món actual. Fins al 15 de juny.

‘CARME MASSANA’

Un estil propi, amb colors vius i perfils gruixuts, defineixen les formes de les obres de Carme Massana. Sala d’exposicions del Govern. Fins al 9 de juny.

‘PINTURA DINS LA PINTURA’

El treball d’Elisenda Capdevila es caracteritza pel seu estil únic i expressiu, que denota la seva passió per la pintura, el seu enfocament experimental i la seva habilitat per capturar l’essència dels objectes i paisatges que descriu. Ambaixada d’Espanya. Andorra la Vella. Fins al 20 de juny.

‘L’ART EN LA TÈCNICA’

Una exposició de l’escola d’Art de Sant Julià de Lòria i els seus alumnes. Sala Sergi Mas. Sant Julià de Lòria. Fins al 25 de juny.

‘DES-CONNECTATS’

L’Espai Caldes reobre les seves portes amb una mostra que repassa la trajectòria recent de l’artista andorrà Àngel Calvente, tant en la seva producció en pintura com en escultura. Espai Caldes. Escaldes-Engordany. Fins al 6 de juliol.

tracking