foto horoscop web

foto horoscop web

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aries

Podries estar sentint tensió per un dilema intern sobre quant desitges revelar de la teva persona als altres. Certa part de tu et demana que comuniquis més al teu món exterior sobre la teva persona, i que et connectis més amb aquells amics que veus de manera més casual.

Taure

El teu costat masculí i femení avui poden estar en desacord, ja que cadascú vol procedir a la seva manera. Avui marca el començament d'un període de quatre setmanes en què et demanarà aprofundir dins del teu món de secrets i somnis perquè puguis regirar alguns dels sentiments inconscients interiors i fer-los sortir a l'exterior.

Bessons

Sota la influència planetària actual, és possible que l'atractiva seducció del violí o un altre instrument de cordes et cridi l'atenció. Quina meravellosa oportunitat per relaxar-te! Considera la idea d'omplir la tina amb aigua calenta amb bombolles aromàtiques, encendre una o dues espelmes i beure un te d'herbes mentre escoltes una música exquisida.

Cranc

L'energia astral en aquest moment posarà la teva naturalesa romàntica a tot el vapor. Quan va ser la darrera vegada que vas tenir una cita o vas compartir temps en intimitat amb algú especial? Si fa un temps, et trobaràs somiant sobre coses romàntiques que voldries fer. Considera pensar en aquests desitjos per veure si hi ha alguna cosa que puguis fer després de la feina.

Lleó

Avui tindreu l'oportunitat de conèixer una nova amistat amb interessos i perspectives diferents. Aquesta persona demostrarà un enfocament refinat cap a la feina, la moda i la forma dinteracció social. Una nova amistat també portarà aventura, coneixement i fins i tot emoció a la teva vida. La teva naturalesa terrestre potser aportarà contenció a la d'aquesta persona.

Verge

Sents estancament a la teva rutina? Aquest sentiment estarà amplificat i t'incentivarà a fer alguna cosa. La rutina pot assolir qualsevol en qualsevol moment. Considereu la idea de canviar els vostres hàbits diaris. Afegeix alguna activitat o intenta fer les mateixes coses a hores diferents. No obstant això els grans canvis en la teva carrera o relacions no poden realitzar-se de la nit al dia, però reconèixer la necessitat i començar amb alguns canvis t'aproxima un pas més.

Balança

Avui, l'energia lenta d'aquest dia us farà sentir com si tot es prolongués per sempre. Seria una bona idea involucrar-te en una cosa que mantingui la teva ment creativament ocupada. Estigues ocupada amb art, particularment aquelles que involucren la utilització de productes naturals com les flors o la fusta. Si concentrar-te a la feina et resulta especialment difícil, promet-te que continuaràs.

Escorpí

Avui et sentiràs independent, però descobriràs que la teva autoestima està molt dependent de com et veuen les altres persones. És molt probable que tinguis més preocupació del que és normal per la teva imatge pública, i hauries d'assegurar-te de posar-te la roba més bonica quan surtis de casa aquest matí. L'energia astral en joc t'urgeix perquè comencis amb el teu millor peu.

Sagitari

Com que avui pots centrar-te en els temes relacionats amb la teva família, descobriràs que estan creant una mica de tensió en les teves relacions íntimes amb altres. Potser hi ha aspectes del teu comportament que van quedar de la teva infància que no et pots desprendre. Aquests comportaments et poden ocasionar problemes en altres àrees de la teva vida.

Capricorn

Et pots sentir molt emocional, i el detall més mínim et pot portar a un mar de llàgrimes. Alhora, és possible que aquest sentiment atregui altres que comparteixen el mateix estat emocional cap a tu. En tot això, la família i els temes domèstics podrien jugar un paper principal, atesa la combinació de les influències planetàries d'ara.

Aquari

Temes espirituals, filosofia i educació superior d'assegurança tindran una atenció molt més forta a la teva vida aproximadament durant les properes quatre setmanes. Avui s'inicia aquesta tendència i s'emfatitza pel fet que els planetes estan formant una influència dinàmica al cel. Com a resultat, podries oferir més d'aquesta apreciació per l'educació superior al teu àmbit de treball diari.

Peixos

Ara els valors i les finances són de gran preocupació per a tu. Estàs sentint una tensió interna que et podria fer sentir com que necessites fer un enfocament més pro actiu en l'àmbit financer. A més, estàs començant un període de quatre setmanes en què el romanç i l'autoexpressió creativa tenen un rol més important que el normal.

tracking