Gala benèfica

Gala benèfica

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

MÚSICA

‘IL TRIONFO DEL TEMPO E DEL DISINGANNO’, DE G. F. HÄNDEL. CLÀSSICAND

L’estiu del 1707, amb només vint-i-dos anys, el compositor va crear aquesta obra on la bellesa viu sota l’encís del plaer amb la idea que tot seguirà sempre igual, fins que el temps i la desil·lusió li fan veure el que comporta realment la vida. Hora: 20.30 h. Plaça del Consell. Andorra la Vella.

1a GALA BENÈFICA DE CREU ROJA ANDORRANA

Des de Creu Roja Andorrana tenim el plaer de convidar-vos a la nostra primera gala benèfica, amb l’objectiu de passar una vetllada màgica i enfortir la nostra xarxa de suport social i humanitari, millorant així la vida de les persones més necessitades del nostre país. Hora: 19 h. Hotel Starc by Pierre & Vacances. Andorra la Vella.

EXPOSICIONS

CARME MASSANA

A través d’un recorregut temàtic, els visitants podran delectar-se amb els paisatges, les flors, els interiors, les figures, i fins i tot les pintures abstractes de Massana. No en queda exclosa tampoc l’obra més recent de l’artista. Hora: 19.30 h. Sala d’Exposicions del Govern. Andorra la Vella. Fins al 9 de juny

‘EL COS DESVELAT. EL NU A LA CONTEMPORANEÏTAT’

Els cossos naturalment bells d’Aristide Mallol o de Renoir conviuen en aquesta exposició amb les pròtesis de Cindy Sherman, el retrat oníric de René Magritte o la irònica mirada de Jeff Koons. Centre d’Art. Escaldes-Engordany. Fins al 15 de juny.

‘EUREKA? CREACIONS INVERSEMBLANTS SOBRE RODES’

La mostra parla del progrés tecnològic en el món de la bicicleta, posant el focus en invents trencadors i revolucionaris, però que malgrat tot, moltes vegades no han aconseguit triomfar comercialment. Bici Lab Andorra. Andorra la Vella. Fins al 16 de juny.

‘PINTURA DINS LA PINTURA’

El treball d’Elisenda Capdevila es caracteritza pel seu estil únic i expressiu, que denota la seva passió per la pintura, el seu enfocament experimental i la seva habilitat per a capturar l’essència dels objectes i paisatges que descriu. Ambaixada d’Espanya a Andorra. Andorra la Vella. Fins al 19 de juny.

tracking