David Castillo

David Castillo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

CONFERÈNCIES

‘ACTIVITAT FÍSICA, CULTURA O MITES?’

Conferència a càrrec de Dama. Hora: 19 h. Farga Rossell. La Massana.

‘MÉS ENLLÀ DE L’ORDINARI?’

El creixement personal per a una vida extraordinària. Descobreix algunes accions clau que poden marcar una gran diferència a la teva vida. Amb Carles Martínez-Illescas. Hora: 19.30 h. Hotel Roc Blanc. Escaldes-Engordany.

LLETRES

‘LA VIDA EN TIEMPOS DE GUERRA’

David Castillo presenta el llibre La vida en tiempos de guerra. Hora: 18.30 h. FNAC Andorra. Andorra la Vella.

CURSOS I TALLERS

‘L’ART FET JOIA’

Durant l’esdeveniment, els assistents podran conèixer la nova col·lecció de joies creades per la Silvia Hernández, de l’empresa joiera Shiori, exclusiva pel Museu Carmen Thyssen Andorra, inspirades en les obres de l’exposició actual, Sons. Analogies musicals a la pintura, i podran gaudir de les interpretacions musicals de Roser Puigbò. Hora: 19 h i 20 h. Museu Carmen Thyssen Andorra. Escaldes-Engordany.

EXPOSICIONS

‘INTEGRATS’

Recull de 14 fotografies de béns immobles d’interès cultural de les set parròquies de la fotògrafa Maria Medeiros Carvalho. Sala Sergi Mas. Sant Julià de Lòria. Fins al 24 de maig.

‘60è ANIVERSARI DE CAVALL FORT’

Làmines que ens ensenyen el funcionament de l’editorial des de dins de la mà dels personatges mítics de Cavall Fort com OT el Bruixot, Gil Pupila i molts altres. Museu del còmic. La Massana. Fins al 25 de maig.

‘EL LLEGAT DEL TEMPS’

Exposició dibuix i pintura El llegat del temps, de Jesús Castillo Díaz. Sèrie de paisatges d’Andorra. Edifici sociocultural l’Estudi. Ordino. Fins al 30 de maig.

‘FLOREIX L’ART DE LA XARRANCA’

Exposició col·lectiva de primavera. Permet als visitants gaudir d’una variada mostra de l’art local. Els artistes participants en l’exposició són Rafa Contreras, Alicia Luño i Roser Casanoves, entre altres. L’Institucional, Parc Central. Andorra la Vella. Fins al 25 de maig.

‘PINTURA DINS LA PINTURA’

El treball d’Elisenda Capdevila es caracteritza pel seu estil únic i expressiu, que denota la seva passió per la pintura, el seu enfocament experimental i la seva habilitat per a capturar l’essència dels objectes i paisatges que descriu. Ambaixada d’Espanya a Andorra. Andorra la Vella. Fins al 19 de juny.

tracking