TELEVISIÓ

‘Remake’ entre veïns

La sèrie ‘La que se avecina’ tindrà una versió portuguesa de la mà de la cadena TVI. El rodatge ja ha començat i l’estrena està prevista per al mes de setembre.

La que se avecina

La que se avecina

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La popular sèrie La que se avecina es troba en espera d’estrenar la temporada 15 a Amazon Prime Video i Telecinco, un lliurament que “podria ser l’últim”, tal com Alberto i Laura Caballero, els seus creadors, van explicar durant una recent entrevista. Mentrestant, la ficció es prepara per fer un nou salt internacional en forma de remake, gràcies a la televisió portuguesa.

Os Vizinhos serà el títol d’aquesta adaptació, que serà a càrrec de la cadena TVI. El rodatge, tal com informa el portal lusità TV Guia, ja ha començat.

Aquesta nova ficció mantindrà l’essència de l’original, tot i que presentarà canvis estructurals importants. Per començar, la durada dels capítols, que passaran dels 70 i 90 minuts habituals de La que se avecina a 30 minuts, com és habitual en les sitcoms nord-americanes. De moment, es rodaran 30 episodis, amb els quals el canal provarà si les aventures veïnals també tenen calat entre el públic de Portugal.

Os Vizinhos plasmarà, com la ficció espanyola, els conflictes sorgits entre els habitants d’una comunitat de veïns. A més, es llançarà una mirada còmica i satírica sobre l’actual crisi immobiliària que també sacseja el país lusità. Això sí, encara es desconeix si la sèrie mantindrà també el perfil dels diferents personatges o si s’optarà per una adaptació lliure dels mateixos.

El que ja s’ha revelat és part del seu repartiment, que comptarà amb noms reconeguts a Portugal com el de Diogo Morgado, a qui acompanyaran Patrícia Tavares, Alexandra Lencastre, Margarida Bakker, Diogo Valsassina, Fernando Pires i Bárbara Norton de Matos. Os Vizinhos té previst estrenar-se el setembre vinent.

La que se avecina fa així un nou salt fora d’Espanya després de l’adaptació que Grècia va fer de la ficció a través de L’edifici d’apartaments. Aquest remake va comptar amb una única temporada de 36 episodis, emesos a Skai TV entre 2019 i 2020.

tracking