40 anys de la SAC

40 anys de la SAC

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

CONFERÈNCIES

‘PREGUNTES I RESPOSTES SOBRE L’ACORD D’ASSOCIACIÓ

La reunió de poble té com a objectiu exposar als ciutadans les bases de l’acord d’associació i resoldre tots els dubtes i qüestions que plantegin els assistents. Hora: de 20 h a 21.30 h. Centre de congressos. Ordino.

‘SEGURETAT WEB3: MITIGANT ELS RISCOS DELS CONCTACTES INTEL·LIGENTS A DeFI’

Taula rodona: amb Javier Marcos de Chainlink labs, Eloi Manuel de Halbon, Victor Martínez d’Enigma Dark i Adri Pajares de Sherlock. Hora: 19.30. Hotel Roc Blanc. Escaldes-Engordany.

‘LO CAPITANO’

Seydou i Moussa són dos joves que abandonen Dakar per emprendre camí a Europa. Una odissea contemporània a través dels perills del desert, els horrors dels centres de detenció a Líbia i els perills de la mar. Hora: 21 h. Teatre Comunal. Andorra la Vella.

‘EL COS COM A MERCADERIA’

El cos cosificat i desproveït d’ànima és un embolcall modificable, ajustable i que pot ser mercantilitzat. L’acció artística qüestionarà el cos objecte a partir de la creació d’una instal·lació efímera que comptarà amb la presència de l’artista. Hora: 19 h. Centre d’Art. Escaldes-Engordany.

‘INFÀNCIA I PANTALLES: REPTES I OPORTUNITATS’

Conferència per a famílies i docents sobre l’ús de les pantalles en infants de 0 a 12 anys. Hora: 19.30 h. Auditori del Palau de Gel. Canillo.

‘40 ANYS DE LA SAC MIRANT ENDAVANT’

Repàs dels objectius que han guiat la SAC durant els 40 anys d’existència. La brúixola que ha guiat la SAC des del seu inici ha estat mirar endavant la realitat andorrana i la seva evolució al món. Hora: 19 h. Centre cultural la Llacuna. Andorra la Vella.

EXPOSICIONS

‘EL LLEGAT DEL TEMPS’

Exposició de dibuix i pintura El llegat del temps, de Jesús Castillo Díaz. Sèrie de paisatges d’Andorra. Edifici sociocultural l’Estudi. Ordino.

tracking