k2 hivernal

k2 hivernal

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

LA PROPOSTA DEL DIA

‘K2 HIVERNAL’, HOMENATGE A SERGI MINGOTE

Sergi Mingote va perdre la vida al K2 en un fatídic accident el 16 de gener del 2021. Tres anys després, Albert Barceló ha pogut reunir la força i l’energia per acabar el documental que narra l’úlima expedició del seu company i amic. Hora: 20.30 h. Auditori Nacional d’Andorra. Ordino.

ACTIVITATS INFANTILS

‘CREA EL TEU CONTE POP-UP’

Taller a càrrec de Crisiart. Hora: 17 h. Biblioteca comunal universitària. Sant Julià de Lòria.

LLETRES

‘UCRAÏNA, MON AMOUR’

En el marc de l’exposició de paisatges d’Ucraïna, l’escriptor Carles Torner presenta la novel·la Ucraïna, Mon Amour,que narra la història de Rosalia, una traductora catalana que ha d’abandonar Lviv a causa de la guerra. Hora: 20.30. Centre cultural la Llacuna. Andorra la Vella.

TALLERS

TALLER DE MEDITACIÓ

Meditem al Parc Central per connectar les nostres emocions amb la nostra ment. Hora: 11 h. Parc Central. Andorra la Vella.

TERTÚLIA

‘TERTÚLIA D’ART & VERMUT: EL NU A ANDORRA AMB MERCÈ CIAURRIZ’

En aquesta ocasió Mercè Ciaurriz conversarà en una terúlia oberta sobre el seu treball i el paper del nu en l’art andorrà. Hora: 18 h. Centre d’Art. Escaldes-Engordany.

EXPOSICIONS

‘INTEGRATS’

Un recull de 14 fotografies de béns immobles d’interès cultural de les set parròquies de la fotògrafa Mireia Medeiros Carvalho. Sala Sergi Mas. Sant Julià de Lòria. Fins al 24 de maig.

‘60è ANIVERSARI DE CAVALL FORT’

Celebrem els 60 anys de Cavall Fort amb un seguit de làmines que ens ensenyen el funcionament de l’editorial des de dins de la mà dels personatges mítics de Cavall Fort. Museu del Còmic. La Massana. Fins al 25 maig.

‘EL LLEGAT DEL TEMPS’

Exposició dibuix i pintura de Jesús Castillo Díaz. Sèrie de paisatges d’Andorra. Edifici sociocultural l’Estudi. Ordino. Fins al 30 de maig.

‘CARME MASSANA’

Un estil propi, amb colors vius i perfils gruixuts, defineixen les formes de les obres de Carme Massana. Fins al 9 de juny.

tracking