AGENDA

‘Compartint el viatge de la fertilitat’

Compartint la fertilitat

Compartint la fertilitat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

LA PROPOSTA DEL DIA

‘COMPARTINT EL VIATGE DE LA FERTILITAT’

Recolzament i connexió per a dones que busquen concebre. Amb Sonia Gallardo, fisioterapeuta de La Trïbû.. Hora: 19 h. Hotel Roc Blanc. Escaldes-Engordany.

ACTIVITATS INFANTILS

‘TRASPATRÀS’

Contacontes a càrrec de Ruskus Patrusku. Hora: 17 h. Biblioteca comunal universitària. Museu Fàbrica Reig. Sant Julià de Lòria.

TALLER DE CUINA SENSE PARES

Taller d’arepas veneçolanes i trufes de dulce de leche argentines per als joves del Rusc. Hora: 17 h. Servei de Joventut - El Rusc. Andorra la Vella.

CONFERÈNCIES

‘PER QUÈ AL 95% DE LES PERSONES NO ELS FUNCIONA LA LLEI DE L’ATRACCIÓ’

Descobreix quatre claus de les organitzacions secretes per materialitzar els teus desitjos. Hora: 19.30 h. Hotel Roc Blanc. Escaldes-Engordany.

PREGUNTES I RESPOSTES SOBRE L’ACORD D’ASSOCIACIÓ ENTRE ANDORRA I LA UNIÓ EUROPEA

La reunió de poble té com a objectiu exposar als ciutadans les bases de l’acord d’associació i resoldre tots els dubtes i qüestions que plantegin els assistents. Hora: de les 20 h a les 21.30 h. Centre Esportiu del Pas de la Casa. Encamp.

EXPOSICIONS

‘INTEGRATS’

Recull de 14 fotografies de béns immobles d’interès cultural de les set parròquies de la fotògrafa Maria Medeiros Carvalho. Sala Sergi Mas. Sant Julià de Lòria. Fins al 24 de maig.

‘60è ANIVERSARI DE CAVALL FORT’

Làmines que ens ensenyen el funcionament de l’editorial des de dins de la mà dels personatges mítics de Cavall Fort com OT el Bruixot, Gil Pupila i molts altres. Museu del còmic. La Massana. Fins al 25 de maig.

‘EL LLEGAT DEL TEMPS’

Exposició dibuix i pintura El llegat del temps, de Jesús Castillo Díaz.

Sèrie de paisatges d’Andorra. Edifici sociocultural l’Estudi. Ordino. Fins al 30 de maig.

‘FLOREIX L’ART DE LA XARRANCA’

Exposició col·lectiva de primavera. Permet als visitants gaudir d’una variada mostra de l’art local. Els artistes participants en l’exposició són Rafa Contreras, Alicia Luño i Roser Casanoves, entre altres. L’Institucional, Parc Central. Andorra la Vella. Fins al 25 de maig.

‘PINTURA DINS LA PINTURA’

El treball d’Elisenda Capdevila es caracteritza pel seu estil únic i expressiu, que denota la seva passió per la pintura, el seu enfocament experimental i la seva habilitat per a capturar l’essència dels objectes i paisatges que descriu. Ambaixada d’Espanya a Andorra. Andorra la Vella. Fins al 19 de juny.

tracking