Amenaces a la biodiversitat vegetal d'Andorra

Amenaces a la biodiversitat vegetal d'Andorra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

LA PROPOSTA DEL DIA

AMENACES A LA BIODIVERSITAT VEGETAL D’ANDORRA

Donarem veu a les flors i les plantes dels magnífics quadres de Carme Massana, que s’inspirava en els models originals del paisatge andorrà per pintar a l’aire lliure. Hora: 19.30 h. Sala d’exposicions del Govern. Andorra la Vella.

CONFERÈNCIES

‘PREGUNTES I RESPOSTES SOBRE L’ACORD D’ASSOCIACIÓ ENTRE ANDORRA I LA UNIÓ EUROPEA’

La reunió de poble té com a objectiu exposar als ciutadans les bases de l’acord d’associació i resoldre tots els dubtes i qüestions que plantegin els assistents. Hora: de les 20 h a les 21.30 h. Sala Sergi Mas. Sant Julià de Lòria.

CONFERÈNCIA ‘COM ESTAR EN PAU PASSI EL QUE PASSI A LA TEVA VIDA’

Descobreix-ho a través de la tècnica Ho’oponopono. Hora: 19.30 h. Hotel Roc Blanc. Escaldes-Engordany.

ACTIVITATS INFANTILS

BIBLIOVACANCES DE PENTECOSTA ‘IL·LUSTRA EL TEU PERSONATGE DE CONTE’

Explicació: què és un personatge i la seva importància en una història. Mostrarem exemples de contes infantils amb personatges. Hora: 17 h. Biblioteca comunal universitària-Museu Fàbrica Reig. Sant Julià de Lòria.

LLETRES

CLUB DE LECTURA ‘UN COP MORTA’, AMB L’AUTORA, LAURA TEJADA

L’autora, resident a Andorra i membre del jurat del premi de narrativa fantàstica i de terror de les biblioteques comunals d’Encamp i el Pas de la Casa, presenta una història impactant, plena de suspens i humor negre. Hora: 19 h. Biblioteca comunal. Encamp.

EXPOSICIONS

‘INTEGRATS’

Recull de 14 fotografies de béns immobles d’interès cultural de les set parròquies de la fotògrafa Maria Medeiros Carvalho. Sala Sergi Mas. Sant Julià de Lòria. Fins al 24 de maig.

‘60è ANIVERSARI DE CAVALL FORT’

Làmines que ens ensenyen el funcionament de l’editorial des de dins de la mà dels personatges mítics de Cavall Fort. Museu del còmic. La Massana. Fins al 25 de maig.

‘EL LLEGAT DEL TEMPS’

Exposició dibuix i pintura El llegat del temps, de Jesús Castillo Díaz. Sèrie de paisatges d’Andorra. Edifici sociocultural l’Estudi. Ordino. Fins al 30 de maig.

tracking