El lelgat del temps

El lelgat del temps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

LA PROPOSTA DEL DIA

'EL LEGAT DEL TEMPS'

Exposició de dibuix i pintura El llegat del temps de Jesús Castillo Díaz. Sèrie de paisatges d’Andorra. Edifici Sociocultural l’Estudi. Ordino. Fins al 30 de maig.

LLETRES

‘ÈPICA I HISTÒRIA: L’ANDORRA D’ISABELLE SANDY’

Presentació del llibre Èpica i història: l’Andorra d’Isabelle Sandy. Amb la intervenció de la Sra. Roser Suñé Pascuet. Hora: 19 h. Llibreria La Trenca. Andorra la Vella.

CONFERÈNCIES

‘LA LLEI DEL MIRALL’

Aprendrem a aplicar-la com a eina d’autoconeixement i creixement personal. Hora: 19.30 h. Hotel Roc Blanc. Escaldes-Engordany.

ACTIVTATS INFANTILS

‘ELS SONS ROBATS’

Contacontes a càrrec d’Eva González. Al bosc de Riudolç regna el silenci. I no és l’hora dolça en què tot dorm i calla. Els animals del bosc estan tristos: algú els ha robat els sons. Hora: 17 h. Biblioteca Comunal Universitària. Museu Fàbrica Reig. Sant Julià de Lòria.

EXPOSICIONS

‘INTEGRATS’

Recull de 14 fotografies de béns immobles d’interès cultural de les set parròquies per la fotògrafa Mireia Medeiros Carvalho. Sala Sergi Mas. Sant Julià de Lòria. Fins al 24 de maig.

‘LES FLORS FLORIRAN DE LA MATEIXA MANERA’

Exposició de Rosa Mujal. Contemplarem les esplèndides flors de les nostres muntanyes. Galeria Taranmana. Escaldes-Engordany. Fins al 23 de maig.

‘FLOREIX L’ART DE LA XARRANCA

Exposició col·lectiva de primavera, amb Rafa Contreras, Alicia Luño i Naiara Galdós entre altres. L’Institucional, Parc Central. Andorra la Vella. Fins al 25 de maig.

‘60è ANIVERSARI DE CAVALL FORT’

Celebrem els 60 anys de Cavall Fort amb un seguit de làmines que ens ensenyen el funcionament de l’editorial des de dins. Museu del Còmic. La Massana. Fins al 25 de maig.

‘CARME MASSANA’

Un estil propi, amb colors vius i perfils gruixuts, defineixen les formes de les obres de Carme Massana. Sala d’exposicions del Govern. Fins al 9 de juny.

tracking