TELEVISIÓ

El retorn dels anells

La segona temporada d’‘El Señor de los Anillos: los Anillos de Poder’ arriba a Prime Video el 29 d’agost. La plataforma ha mostrat l’avanç dels nous episodis.

El Señor de los Anillos: Los Anillo de Poder

El Señor de los Anillos: Los Anillo de Poder

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Señor de los Anillos: los Anillos de Poder ja té data de retorn a Amazon Prime Video. Dos anys després de la seva estrena, l’ambiciosa incursió de la plataforma en el vast univers de J. R. R. Tolkien torna a la televisió després de superar nombrosos obstacles en la producció de la segona temporada, entre els quals un incendi al plató.

Els lliuraments s’estrenaran el 29 d’agost, tal com ha anunciat la multinacional, que també ha ensenyat el primer teaser d’aquesta segona tanda. Un tràiler, per cert, que s’ha superposat amb el de La casa del dragón.

Aquest avanç ens porta de tornada a la Segona Edat de la Terra Mitjana, i mostra la creixent presència maligna de Sauron mentre continua amb la seva missió de venjança pel poder absolut, a més de la molt esperada creació de més anells.

Expulsat per Galadriel, sense exèrcit ni aliats, el Senyor Fosc, en ascens, ara tan sols depèn del seu propi enginy per reconstruir el seu poder i supervisar la creació dels Anells de Poder, que li permetran sotmetre tots els pobles de la Terra Mitjana a la seva sinistra voluntat.

L’objectiu de Prime Video és superar els registres de la primera temporada, que d’acord amb la mateixa plataforma va obtenir un seguiment de 100 milions d’espectadors. La segona de les cinc temporades planificades, formada per vuit capítols, compta amb J. D. Payne i Patrick McKay com a showrunners.

Tot i les bones dades globals d’audiència, cal recordar que el projecte no va arrencar amb les xifres esperades: tan sols el 37% dels espectadors dels EUA que van començar a veure la sèrie van acabar de veure els primers vuit episodis. Internacionalment, la dada va ser una mica millor (45%), però insuficient per a una ficció que, en acabar la primera temporada, havia costat 715 milions de dòlars. Això va convertir Los Anillos de Poder en la sèrie més cara de la història.

tracking