El teler daurat.

El teler daurat.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

CONFERÈNCIES

ACORD D’ASSOCIACIÓ ENTRE ANDORRA I LA UE: REUNIÓ DE POBLE

La reunió de poble té com a objectiu exposar als ciutadans les bases de l’acord d’associació i resoldre tots els dubtes. Hora: de 20 a 21.30 h. Teatre de les Fontetes. La Massana.

‘EL TELER DAURAT. EL TEU ESPAI, LA TEVA VEU’

Entrevista a Fran Monaj, de Youtalk TV. Parlarà sobre innovació, desafiaments i aprenentatges en passar de negoci tradicional a digital. Hora: 19.30 h. Hotel Roc Blanc. Escaldes-Engordany.

LLETRES

‘MENTRE EM MORIA’

Club de lectura de clàssics, conduït per l’escriptora Laura Tejada. Avui: Mentre em moria, de William Faulkner. Biblioteca comunal universitària - Museu Fàbrica Reig. Sant Julià de Lòria.

VISITES

‘EL COS DESVELAT’

Visita nocturna a l’exposició. Els cossos naturalment bells d’Aristide Mallol o de Renoir conviuen en aquesta exposició amb les pròtesis de Cindy Sherman, el retrat oníric de René Magritte o la irònica mirada de Jeff Koons. Hora: 20 h i 21.30 h. Centre d’Art. Escaldes-Engordany.

EXPOSICIONS

‘GRAVATS QUE REINTERPRETEN LES PINTURES DE SANTA COLOMA’

Inauguració de l’exposició Gravats que reinterpreten les pintures de Santa Coloma, de Mar Garcia Olmo. Espai Columba. Andorra la Vella.

‘INTEGRATS’

Recull de 14 fotografies de béns immobles d’interès cultural de les set parròquies de la fotògrafa Maria Medeiros Carvalho. Sala Sergi Mas. Sant Julià de Lòria. Fins al 24 de maig.

‘LES FLORS FLORIRAN DE LA MATEIXA MANERA’

Exposició de Rosa Mujal. Galeria Taranmana. Escaldes-Engordany. Fins al 23 de maig.

‘60è ANIVERSARI DE CAVALL FORT’

Celebrem els 60 anys de Cavall Fort amb un seguit de làmines que ens ensenyen el funcionament de l’editorial des de dins de la mà dels personatges mítics de Cavall Fort. Museu del Còmic. La Massana. Fins al 25 maig.

‘EL LLEGAT DEL TEMPS’

Exposició dibuix i pintura de Jesús Castillo Díaz. Sèrie de paisatges d’Andorra. Edifici sociocultural l’Estudi. Ordino.

‘PINTURA DINS LA PINTURA’

El treball d’Elisenda Capdevila es caracteritza pel seu estil únic i expressiu, que denota la seva passió per la pintura, el seu enfocament experimental i la seva habilitat per a capturar l’essència dels objectes i paisatges que descriu. Ambaixada d’Espanya. Andorra la Vella.

tracking