Acord d'associació entre Andorra i la UE

Acord d'associació entre Andorra i la UE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

CONFERÈNCIES

ACORD D’ASSOCIACIÓ ENTRE ANDORRA I LA UE

Reunió de poble a Escaldes-Engordany. La reunió de poble té per objectiu exposar als ciutadans les bases de l’Acord d’associació i resoldre tots els dubtes i qüestions que plantegin els assistents. Hora: de 20 a 21.30 h. Sala d’actes del Comú. Escaldes-Engordany.

CIÈNCIA UNIFICADA

L’univers a l’escala de Planck amb Gustavo Corradi, divulgador de ciència unificada, de GECbenestar. Hora: 19.30 h. Hotel Roc Blanc. Escaldes-Engordany.

LLETRES

‘A TAULA AMB EL SERGI’

A taula amb el Sergi recull els moments més rellevants de les jornades que va organitzar la Xarranca durant l’any 2021 amb motiu del 91è aniversari de Sergi Mas. Hora: 19.30 h. L’Institucional Parc Central. Andorra la Vella.

EXPOSICIONS

‘INTEGRATS’

Un recull de 14 fotografies de béns immobles d’interès cultural de les set parròquies per la fotògrafa Mireia Medeiros Carvalho. Sala Sergi Mas. Sant Julià de Lòria. Fins al 24 de maig.

‘LES FLORS FLORIRAN DE LA MATEIXA MANERA’

Exposició de Rosa Mujal. Contemplarem les esplèndides flors de les nostres muntanyes. Galeria Taranmana. Escaldes-Engordany. Fins al 23 de maig.

‘FLOREIX L’ART DE LA XARRANCA

Exposició col·lectiva de primavera, amb Rafa Contreras, Alicia Luño, Roser Casanoves i Naiara Galdós entre altres. L’Institucional, Parc Central. Andorra la Vella. Fins al 25 de maig.

‘60è ANIVERSARI DE CAVALL FORT’

Celebrem els 60 anys de Cavall Fort amb un seguit de làmines que ens ensenyen el funcionament de l’editorial des de dins. Museu del Còmic. La Massana. Fins al 25 de maig.

‘CARME MASSANA’

Un estil propi, amb colors vius i perfils gruixuts, defineixen les formes de les obres de Carme Massana. Sala d’exposicions del Govern. Fins al 9 de juny.

‘EL LLEGAT DEL TEMPS’

Exposició dibuix i pintura “El llegat del temps” de Jesús Castillo Díaz. Sèrie de paisatges d’Andorra. Edifici Sociocultural l’Estudi. Ordino.

‘EUREKA? CREACIONS INVERSEMBLANTS SOBRE RODES’

La mostra parla del progrés tecnològic en el món de la bicicleta, posant el focus en invents trencadors i revolucionaris, però que malgrat tot, moltes vegades no han aconseguit triomfar comercialment. Bici Lab Andorra. Andorra la Vella. Fins al 16 de juny.

tracking