viatge a oz

viatge a oz

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

LA PROPOSTA DEL DIA

'VIATGE A OZ'

Arriba a la parròquia el musical infantil Viatge a Oz, de la companyia Trencadís, destinat als més petits i als no tan petits. Una representació plena de llum, color i, sobretot, música. Hora: 16 h. Sala de festes del complex esportiu i sociocultural. Encamp.

MODA

DESFILADA MODELSY ARTISTS ANDORRA

Gaudeix d’una desfilada de moda, amb ambientació musical. Amb Modelsy i Africand Andorra i Twenty Andorra. Hora: 18.30 h. Hotel Roc Blanc. Escaldes-Engordany.

TEATRE I DANSA

‘GRUP DE FOLKLORE CASA DE PORTUGAL I ESBART LAURÈDIA’

En el marc de l’exposició “Integrats”, les dues entitats de dansa tradicional, organitzen una actuació conjunta en què es vol posar de manifest l’apropament de les dues cultures populars, fusionant balls i dansaires dels dos grups. Hora: 12 h. Plaça de la Germandat. Sant Julià de Lòria.

ACTIVITATS

ULL NU

D’11 a 14 h: Taller de collage

11.30 h: Curtmetratges infantils

12 h: Safareig, el pòdcast amb Estela Ortiz.

12.15 h i 13.15 h: Una maleta de contes. El testament del llop.

13.15 h: Concert Rokyo.

16 h: Cloenda i entrega de premis.

Diferents espais de la parròquia. Andorra la Vella.

EXPOSICIONS

‘CALIDOSCOPI HETERODOX’

Explorem la intersecció de llum i contracultura en Calidoscopi Heterodox, una instal·lació efervescent que dona vida a la diversitat del cinema contemporani. Centre de Congressos. Andorra la Vella.

‘60è ANIVERSARI DE CAVALL FORT’

Celebrem els 60 anys de Cavall Fort amb un seguit de làmines que ens ensenyen el funcionament de l’editorial. Museu del Còmic. La Massana. Fins al 25 de maig.

‘CARME MASSANA’

Un estil propi, amb colors vius i perfils gruixuts, defineixen les formes de les obres de Carme Massana. Sala d’exposicions del Govern. Fins al 9 de juny.

tracking