AGENDA

'Això és casa meva (o de moment això es així)'

Emma Riba

Emma Riba

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

LA PROPOSTA DEL DIA

‘AIXÒ ÉS CASA MEVA (O DE MOMENT AIXÒ ÉS AIXÍ)’

Creació d’un viatge que vol reflexionar sobre la identitat i la pertinença a un espai que autodenominem casa. Amb Emma Riba. Hora: 19 h. Auditori Nacional d’Andorra. Ordino.

CONFERÈNCIA

‘L’ESPIRITISME AL SEGLE XIX I LA SEVA INFLUÈNCIA EN L’ART’

Durant la conferència, es repassarà la tendència espiritista del segle XIX en la societat i la cultura, destacant el paper d’artistes com Georgiana Houghton, Frantisek Kupka, Hilma af Klint o Madge Gill. Hora: 11 h. L’Institucional, Parc Central. Andorra la Vella.

‘ART I ESPIRITUALITAT’

Jornades Unesco. Conferències, tallers, concerts i taules rodones. Tot el dia. Hotel Roc Blanc. Escaldes.

TALLER

TALLER GRUPAL DE DANSA VIVA

Trobada de moviment conscient. Amb Angelina Constable, de GECbenestar. Hora: de 10 a 12 h. Hotel Roc Blanc. Escaldes.

TARDA DE JOCS

Jocs de taula varis per a totes les edats i Andfusta, una col·lecció de jocs de fusta amb temàtica andorrana per gaudir tota la família i la millor manera d’aprendre la història, cultura, geografia i llegendes d’Andorra. Hora: de 16 a 19 h. Plaça del Telecabina. Canillo.

MÚSICA

NIT DE MUSEUS

Sessió de DJ a càrrec de J. Holt. Hota: 20 h. Espai Columba. Andorra la Vella.

ACTIVITATS INFANTILS

‘ELS CALAIXOS DEL CEL’

Contacontes a càrrec d’Ada Cusidó. Per a infants de 2 a 5 anys. Hora: 11 h. Sala de congressos del Complex esportiu i sociocultural. Encamp.

‘SENSE LLUNA’

Un espectacle sense text on la música és el llenguatge per comunicar els sentiments i les emocions que ens guien en aquest viatge evocador. Delicadesa visual i música en directe. Una oportunitat ideal per endinsar-nos en la bellesa i la màgia de la nit. Hora: 17 h. Teatre Comunal. Andorra la Vella.

tracking