'Moments delicats en la sobirania d'Andorra'

'Moments delicats en la sobirania d'Andorra'

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

LA PROPOSTA DEL DIA

‘PRESENTACIÓ DEL LLIBRE ‘MOMENTS DELICATS EN LA SOBIRANIA D’ANDORRA’

Presentació de Moments delicats en la sobirania d’Andorra. Homenatge a Antoni Fiter i Rossell. Papers de Recerca Històrica, volum 11, que recull els articles de recerca sobre aquests moments en un dossier, un segon dossier “Simeó de Guinda Apeztegui, el Copríncep desconegut” de les jornades homònimes, una miscel·lània sobre altres temes i l’homenatge a Antoni Fiter i Rossell. Hora: 19 h. Consell General. Andorra la Vella.

LLIBRES

‘PRESENTACIÓ DEL LLIBRE ‘LIDERAZGO 19+71’

Trobaràs els hàbits i les claus per fer del lideratge una habilitat essencial en la direcció de qualsevol empresa. Hora: 19 h. Hotel Roc Blanc. Escaldes-Engordany.

EXPOSICIONS

‘60è ANIVERSARI DE CAVALL FORT’

Celebrem els 60 anys de Cavall Fort amb un seguit de làmines que ens ensenyen el funcionament de l’editorial des de dins de la mà dels personatges mítics de Cavall Fort com OT el Bruixot, Gil Pupila i molts altres. Museu del Còmic. La Massana. Fins al 25 de maig.

‘CARME MASSANA’

Un estil propi, amb colors vius i perfils gruixuts, defineixen les formes de les obres de Carme Massana. Sala d’exposicions del Govern. Fins al 9 de juny.

EXPOSICIÓ COL·LECTIVA ‘FLOREIX L’ART DE LA XARRANCA’

Inauguració de l’exposició a les 19.30 h. Comptarà amb l’assistència de l’Hble. Sra. Olalla Losada, cònsol menor d’Andorra la Vella, i l’Hble. Sra. Maria Nazzaro, consellera de Social, Joventut i Espai ciutadà. L’Institucional. Parc Central. Andorra la Vella. Fins al 25 de maig.

‘EUREKA? CREACIONS INVERSEMBLANTS SOBRE RODES’

La mostra parla del progrés tecnològic en el món de la bicicleta, posant el focus en invents trencadors i revolucionaris, però que malgrat tot, moltes vegades no han aconseguit triomfar comercialment. Bici Lab Andorra. Andorra la Vella. Fins al 16 de juny.

‘ARTIGATS BY LAIKA’

Com a les 9 vides del gat, aquesta exposició s’embarca en un viatge a través de les 9 escenografies que representen el gat a l’art i a la il·lustració al llarg de la història. Amb fins benèfics pel refugi d’animals de Laika. Antiga Fàbrica de Paraire. Escaldes-Engordany.

tracking