construim una bicicleta robòtica

construim una bicicleta robòtica

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

MÚSICA

CONCERT DE LA CORAL CAROL EN MUSIQUE

Telèfon/adreça de contacte per a inscripcions: reserves i informació: reservesmuseus@govern.ad o tel.: 836 908 / 839 760. Hora: 12 h. Espai Columba. Andorra la Vella.

PERSEFONE + ONCA. TEMPORADA 2024 A L’AUDITORI NACIONAL D’ANDORRA

Persefone i l’ONCA oferiran una experiència fabulosa que, a més, serà enregistrada en vídeo i àudio, en què prometen fer de la d’avui una nit inoblidable en aquesta tornada als escenaris del Principat. Hora: 21.30 h. Auditori Nacional d’Andorra. Ordino.

MERCATS

MERCAT DE LA VALL 2024

Hi haurà tallers artesanals a les dotze del migdia i a les cinc de la tarda, realitzats per diferents comerciants i de temàtiques variades. Hora: de les 11 h a les 20 hores. Centre històric. Andorra la Vella.

ACTIVITATS INFANTILS

‘CONSTRUIM UNA BICICLETA ROBÒTICA I FEM CURSES - TALLER DE ROBÒTICA JUNIOR’

L’objectiu del taller és que els nois i les noies coneguin els principis bàsics de la mecànica de la bicicleta construint uns prototips que mitjançant una programació es converteixin en màquines en moviment. Se’ls proposaran modificacions per tal de millorar el comportament de les bicicletes muntades. Hora: 16.30 h. Bici Lab Andorra. Andorra la Vella.

FESTIVALS

FESTIVALS DE PRIMAVERA: ‘PASSEGEM PELS DARRERS 20 ANYS de l’ESBART DANSAIRE D’ANDORRA LA VELLA’

L’espectacle és un recull de danses de creació pròpia, amb músiques i coreografies originals, nascudes principalment aquests darrers trenta anys i amb les quals s’ha fet créixer el repertori particular de l’Esbart. Hora: 19 h. Centre de Congressos. Andorra la Vella.

VISITES

VISITA GUIADA AMB OLIVIER CODINA

Visita guiada amb Olivier Codina des de Sant Corneli fins a la Farga Rossell + berenar tradicional a la Farga Rossell. Hora: de 16 h a 18 h. Farga Rossell. La Massana.

tracking