TELEVISIÓ

Les sèries del mes (i III)

Les novetats del maig es completen amb el relat de la gesta del Manchester United del 1999, un drama carcerari danès o un nou ‘biopic’ de Brigitte Bardot.

Novetats del maig.

Novetats del maig.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

–The Big Cigar: La gran fuga, 17 de maig a Apple TV+. Basada en un reportatge periodístic, aquesta minisèrie de sis capítols relata la història real de com el fundador de les Panteres Negres, Huey P. Newton, va escapar de l’FBI per fugir Cuba amb l’ajuda del productor de cinema Bert Schneider.

–99, 17 de maig a Amazon Prime Video. Minisèrie de tres episodis sobre la icònica temporada del 1999 del Manchester United, en la qual va guanyar el triplet gràcies al mític entrenador Alex Ferguson. En només deu dies, l’equip format per talents locals i estrelles internacionals va obtenir els màxims trofeus: la Premier, la FA (Football Asociation) Cup i la Champions League europea, per primera vegada en la història del futbol anglès.

–Prisoner, 21 de maig a Filmin. Sèrie carcerària que està arrasant a Dinamarca, en la qual quatre funcionaris de presons es veuen obligats a fer canvis en el centre en el qual treballen per salvar els seus llocs de feina, i acaben trencant el fràgil equilibri en el qual viuen els reclusos.

–Bardot, 30 de maig a Sundance TV. Minisèrie de sis episodis en què es repassa l’ascens a la fama de l’actriu i sex-symbol dels anys seixanta Brigitte Bardot, consagrada com una de les grans estrelles de l’època. La francoargentina Julia de Núñez es posa a la pell de la mítica intèrpret.

–Eric, 30 de maig a Netflix. Minisèrie protagonitzada per Benedict Cumberbatch, que segueix la cerca desesperada d’un pare quan el fill de nou anys desapareix un matí de camí al col·legi.

–Ni una más, 31 de maig a Netflix. Sèrie basada en la novel·la homònima de Miguel Sáez Carral que té com a protagonista Alma (Nicole Wallace), una noia de 17 anys que denuncia una agressió sexual a l’institut.

tracking