Fira del bestiar d'Ordino

Fira del bestiar d'Ordino

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

CONGRESSOS

CONGRÉS MILO AI

Descobreix un esdeveniment únic per a tots els públics amb ponents d’alt nivell que t’ensenyaran a treure profit a la IA per al teu negoci o ús personal amb tallers de Google i Microsoft. Hora: Tot el dia. Hotel Roc Blanc. Escaldes-Engordany.

FESTES

CELEBRACIÓ DE LA RUTA DEL FERROR ALS PIRINEUS

Per a més informació: www.rutadelferroalspirineus.ad. Farga Rossell. La Massana. Fins al 5 de maig.

FIRES

FIRA DEL BESTIAR D’ORDINO 2024

Fira del bestiar amb animals com vaques, cavalls, ovelles i altres animals de granja. També es podrà veure una demostració de com xollar ovelles. Horari: de les 10 a les 20 h. Poble d’Ordino. Ordino. Fins al 5 de maig.

VIDE DRESSING

El Vide Dressing de la Massana ha esdevingut una referència dins dels mercats de segona mà als Pirineus! Horari: de les 10 h a les 20 h. Plaça de les Fontetes. La Massana.

EXPOSICIONS

‘INTEGRATS’

Recull de 14 fotografies de béns immobles d’interès cultural de les set parròquies de la fotògrafa Maria Medeiros Carvalho. Sala Sergi Mas. Sant Julià de Lòria. Fins al 24 de maig.

‘60è ANIVERSARI DE CAVALL FORT’

Làmines que ens ensenyen el funcionament de l’editorial des de dins de la mà dels personatges mítics de Cavall Fort com OT el Bruixot, Gil Pupila i molts altres. Museu del còmic. La Massana. Fins al 25 de maig.

‘EL COS DESVELAT. EL NU A LA CONTEMPORANEÏTAT’

Col·lecció de grans noms de l’art contemporani, majoritàriament en la seva faceta de cartellistes i gravadors, que il·lustra a través del cos nu la complexitat del món actual. Centre d’Art. Escaldes-Engordany. Fins al 15 de juny.

‘CARME MASSANA’

Un estil propi, amb colors vius i perfils gruixuts, defineixen les formes de les obres de Carme Massana. L’obra de l’artista andorrana, nascuda a Lleida (1934), és figurativa però no realista, sensitiva i alhora mental. Sala d’exposicions del Govern. Andorra la Vella. Fins al 9 de juny del 2024.

‘EUREKA? CREACIONS INVERSEMBLANTS SOBRE RODES’¡

La mostra parla del progrés tecnològic en el món de la bicicleta, posant el focus en invents trencadors i revolucionaris, però que malgrat tot, moltes vegades no han aconseguit triomfar comercialment. Bici Lab Andorra. Andorra la Vella. Fins al 16 de juny.

‘LA SISENA EXTINCIÓ’

Mostra de 41 fotografies que pretén emocionar i despertar les consciències sobre la gran vulnerabilitat de les espècies animals amb les quals compartim el planeta. MW Museu de l’Electricitat. Encamp. Fins al 3 de novembre.

tracking