TELEVISIÓ

Les sèries del mes (II)

La seqüela de ‘Pequeñas mentirosas’ a HBO Max o la primera sèrie de Clara Roquet, ‘Las largas sombras’, a Disney+, entre les principals novetats del maig.

Las largas sombras.

Las largas sombras.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

–Pequeñas mentirosas: Escuela de verano, 9 de maig a HBO Max. Seqüela de Pequeñas mentirosas: Pecado Original, el nou lliurament d’aquest slasher de drama adolescent continua adaptant les novel·les escrites per Sara Shepard, amb Bailee Madison, Chandler Kinney, Zaria, Malia Pyles i Maia Reficco encapçalant el repartiment.

–Maxton Hall, 9 de maig a Amazon Prime Video. Basada en el best-seller mundial Save Me, de l’autora alemanya Mona Kasten, aquesta sèrie de sis episodis se submergeix en l’univers de James i Ruby, un noi de classe alta i una noia de classe treballadora, que és testimoni d’un secret explosiu a l’elitista escola privada de Maxton Hall.

–Las largas sombras, 10 de maig a Disney+. Clara Roquet dirigeix aquesta ficció de sis capítols que protagonitzen Elena Anaya, Belén Cuesta, Irene Escolar, Marta Etura, Itziar Atienza, Ana Rayo i Lorena López, un thriller que reflexiona sobre el pes de la culpa i com evoluciona l’amistat d’un grup d’amigues amb el pas dels anys. Un grup de dones de vides estables i exitoses es veu sacsejat sobtadament per l’aparició de les restes mortals d’una de les seves companyes d’institut, desapareguda durant el viatge de fi de curs a Mallorca, 25 anys abans.

–Los Bridgerton (T3), 16 de maig a Netflix. La reeixida sèrie d’època de Netflix estrenarà la tercera temporada en dues parts: els primers quatre capítols es podran veure a partir del 16 de maig, mentre els quatre restants estaran disponibles des del 13 de juny. La història es reprèn amb el personatge de Penelope Featherington (Nicola Coughlan) renunciant a Colin Bridgerton (Luke Newton) després que li sentís parlar d’ella despectivament al final de la temporada passada. Ara, buscarà un marit amb el qual pugui continuar amb la seva doble vida com Lady Whistledown, lluny de la mare i les germanes.

tracking