Artiga by Laika

Artiga by Laika

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

EXPOSICIONS

‘INTEGRATS’

Recull de 14 fotografies de béns immobles d’interès cultural de les set parròquies de la fotògrafa Maria Medeiros Carvalho. Sala Sergi Mas. Sant Julià de Lòria. Fins al 24 de maig.

‘60è ANIVERSARI DE CAVALL FORT’

Làmines que ens ensenyen el funcionament de l’editorial des de dins de la mà dels personatges mítics de Cavall Fort com OT el Bruixot, Gil Pupila i molts altres. Museu del còmic. La Massana. Fins al 25 de maig

‘EL COS DESVELAT. EL NU A LA CONTEMPORANEÏTAT’

Col·lecció de grans noms de l’art contemporani, majoritàriament en la seva faceta de cartellistes i gravadors, que il·lustra a través del cos nu la complexitat del món actual. Centre d’Art. Escaldes-Engordany. Fins al 15 de juny.

‘CARME MASSANA’

Un estil propi, amb colors vius i perfils gruixuts, defineixen les formes de les obres de Carme Massana. L’obra de l’artista andorrana, nascuda a Lleida (1934), és figurativa però no realista, sensitiva i alhora mental. Sala d’exposicions del Govern. Andorra la Vella. Fins al 9 de juny del 2024.

‘EUREKA? CREACIONS INVERSEMBLANTS SOBRE RODES’

La mostra parla del progrés tecnològic en el món de la bicicleta, posant el focus en invents trencadors i revolucionaris, però que, malgrat tot, moltes vegades no han aconseguit triomfar comercialment. Bici Lab Andorra-Museu de la bicicleta d’Andorra. Andorra la Vella. Fins al 16 de juny.

‘LA SISENA EXTINCIÓ’

Guanyadora de més de quinze premis i nominada en nombrosos certàmens internacionals, és una mostra de 41 fotografies que pretén emocionar i despertar les consciències sobre la gran vulnerabilitat de les espècies animals amb les quals compartim el planeta. MW Museu de l’Electricitat. Encamp. Fins al 3 de novembre.

‘ARTIGATS BY LAIKA’

Com a les 9 vides del gat, aquesta exposició s’embarca en un viatge a través de les 9 escenografies que representen el gat a l’art i a la il·lustració al llarg de la història. Amb fins benèfics pel refugi d’animals de Laika. Horaris: dissabtes d’11 h a 19 h. Entre setmana sota petició, per a visites privades o grups. Antiga Fàbrica de Paraires i Teixidors (antiga fàbrica de llanes). Escaldes-Engordany. Fins al 30 de novembre.

‘SONS. ANALOGIES MUSICALS A LA PINTURA’

El so és una força omnipresent que ens acompanya, fins i tot en els moments més silenciosos. Ens transmet la vitalitat d’un univers en moviment constant. Horaris: de dimarts a divendres de 10 h a 18 h, dissabte 10 h a 19 h, diumenge 10 h a 14 h. Últim passi a sala 30 minuts abans de tancament. Museu Carmen Thyssen Andorra. Escaldes-Engordany. Fins al 5 de gener del 2025.

tracking