AGENDA

Conferència 'Com envellir positivament al S.XXI’

Conferència 'Com envellir?

Conferència 'Com envellir?

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

LLIBRES

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE ‘MI HOGAR EN EL MUNDO’, UNA AVENTURA ENTRE MARE I FILLA

Una autobiografia que recorre del cercle polar àrtic fins a zones remotes del Pacífic, revelant desafiaments extrems i la immersió en cultures fascinants. Inclou una classe per connectar amb el teu propòsit. Hora: 19.30 h. Hotel Roc Blanc. Escaldes-Engordany.

CONFERÈNCIES

JORNADA SOBRE UNA VISIÓ JURÍDICA DE LA PERSPECTIVA DE GÈNERE

10.00 h Dret de família amb perspectiva de gèneres. Guardes d’infants i visites en situacions de violència masclista. A càrrec de Marta Ariste Pomarol.

11.30 h Perspectiva de gènere en l’àmbit de la Seguretat Social. A càrrec de Gloria Poyatos Mata.

15:00 h Plans d’igualtat i protocols d’assetjament. A càrrec de la Beatriz Fernández-Tubau Rodes. Horari: A partir de les 10.00 h al Centre de Congressos d’Andorra la Vella. Andorra la Vella.

CONFERÈNCIA ‘COM ENVELLIR POSITIVAMENT AL S. XXI’

Viure requereix il·lusió, requereix passió per seguir aprenent, per voler incorporar a la nostra vida noves experiències, nous amics, noves passions. I tot això ho hem de compaginar amb les dificultats, els reptes d’una societat que canvia contínuament, amb un cos al qual li passen els anys, amb les transformacions. Hora: 18.30 h. Edifici Creand. Andorra la Vella.

CONFERÈNCIA I TERTÚLIA LITERÀRIA ‘PASSAT, PRESENT I FUTUR DE LA NOVEL·LA NEGRA’

Conferència i tertúlia literària d’escriptors del Pirineu sota el títol Passat, present i futur de la novel·la negra, en el marc del Festival Cultural de la Vall d’Aran Black Mountain Bossost. Hora: 19 h. Ambaixada d’Espanya a Andorra. Andorra la Vella.

‘LA INTEL·LIGÈNCIA ARTIFICIAL COM NOU ESTÀNDARD I LES SEVES OPORTUNITATS’

Conferència a càrrec de Bernat Casañas, fundador i director de IA, Profit Academy. Hora: 19.30 h. Hotel Roc Blanc. Escaldes-Engordany.

EXPOSICIONS

‘DISSENY DE LÀMPADES’

Exposició de projectes dels alumnes del taller de ceràmica de l’escola d’art del comú d’Andorra la Vella. Centre Cultural la Llacuna. Andorra la Vella. Fins al 30 d’abril.

tracking