Trobada infantil intercultural

Trobada infantil intercultural

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

ACTIVITATS INFANTILS

TROBADA INFANTIL INTERCULTURAL

Cercavila festiva, sortida des de la plaça Major fins a la plaça de la Germandat. Actuacions de les corals, seccions infantils i juvenils de l’Esbart Laurèdia i els Gegantons de Sant Julià de Lòria. Hora: 12 h. Plaça de la Germandat. Sant Julià de Lòria.

EXPOSICIONS

‘DISSENY DE LÀMPADES’

Exposició de projectes dels alumnes del taller de ceràmica de l’escola d’art del comú d’Andorra la Vella. Centre Cultural La Llacuna. Andorra la Vella. Fins al 30 d’abril.

‘INTEGRATS’

Recull de 14 fotografies de béns immobles d’interès cultural de les set parròquies per la fotògrafa Maria Medeiros Carvalho. Sala Sergi Mas. Sant Julià de Lòria. Fins al 24 de maig.

‘60è ANIVERSARI DE CAVALL FORT’

Làmines que ens ensenyen el funcionament de l’editorial des de dins, de la mà dels personatges mítics de Cavall Fort com Ot el Bruixot, Gil Pupil·la i molts altres. Museu del còmic. La Massana. Fins al 25 de maig.

‘EL COS DESVELAT. EL NU A LA CONTEMPORANEÏTAT’

Col·lecció de grans noms de l’art contemporani, majoritàriament en la seva faceta de cartellistes i gravadors, que il·lustra a través del cos nu la complexitat del món actual. Centre d’Art. Escaldes-Engordany. Fins al 15 de juny.

‘LES FLORS FLORIRAN DE LA MATEIXA MANERA’

Exposició per contemplar les esplèndides flors de les nostres muntanyes pintades per Rosa Mujal. Galeria Taranmana. Escaldes-Engordany. Fins al 23 de maig.

CARME MASSANA

A través d’un recorregut temàtic, els visitants podran delectar-se amb els paisatges, les flors, els interiors, les figures, i fins i tot les pintures abstractes de Massana. No en queda exclosa tampoc l’obra més recent de l’artista. Sala d’exposicions del Govern. Andorra la Vella.

‘EUREKA? CREACIONS INVERSEMBLANTS SOBRE RODES’

La mostra parla del progrés tecnològic en el món de la bicicleta, posant el focus en invents trencadors i revolucionaris, però que, malgrat tot, moltes vegades no han aconseguit triomfar comercialment. Bici Lab Andorra. Andorra la Vella. Fins al 16 de juny.

tracking