somiatruites

somiatruites

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

VISITA

CASA DE LA VALL

Visita nocturna a Casa de la Vall. Hora: 19 h. Andorra la Vella.

TEATRE I DANSA

‘SOMIATRUITES’

Amb un peu arrelat a terra i l’altre als núvols practiquem el funambulisme per aconseguir una harmonia que ens permeti mantenir vius els nostres somnis sense que aquests aturin la nostra vida. Hora: 18 h. Teatre Comunal. Andorra la Vella.

‘8a MOSTRA DE FOLKLORE IBÈRIC’

–Grup de Folklore Casa de Portugal

–Esbart Santa Anna

–Agrupació Folklòrica El Millars

Hora: 22 h. Prat del Roure. Escaldes-Engordany.

ACTIVITAT

SETMANA DE LA CREATIVITAT

La fotografia estenopeica és una tècnica fotogràfica feta amb una capsa fosca, sense objectiu i amb un simple forat que permet l’entrada de la llum. El taller permet descobrir la màgia de la tècnica fotogràfica més antiga. Hora: 10 h. Centre cultural la Llacuna. Andorra la Vella.

TERTÚLIA D’ART & VERMUT: ‘EL NU A ANDORRA I L’OBRA DEL PEP AGUARELES’

On queda el gènere del nu en l’art d’Andorra? Sis artistes que han treballat el gènere del nu exposaran rotatòriament una mostra de la seva obra. En aquesta ocasió Neus Mola presentarà l’obra de Pep Aguareles i conversarà en una tertúlia oberta sobre el seu treball i el paper del nu en l’art andorrà. Hora: 12 h. Centre d’Art. Escaldes-Engordany.

CURSOS I TALLERS

TALLER DE COSTURA AMB LAMLOLA

Brodat japonès amb llana tenyida amb tints naturals. Hora: 10 h. La Capsa, espai de creació. Ordino

‘LA SISENA EXTINCIÓ’

Quin animal és? és un taller per als menuts a partir de tres anys. Inspirat en el mític joc Qui és qui?, els participants jugaran tot coneixent els animals que conformem l’exposició fotogràfica actual presentada al MW Museu de l’Electricitat La sisena extinció. Hora: de 16 a 17 h. MW Museu de l’Electricitat. Encamp.

ACTIVITATS INFANTILS

‘SANT JORDI AL REVÉS’

Potser els nens i les nenes ja coneixen la llegenda de Sant Jordi, però en Xuspi en sap la verdadera, la que no sap ningú, la llegenda de Sant Jordi... al revés! A càrrec de Minúsicla. Hora: 11 i 12 h. Biblioteca Comunal Universitària. Sant Julià de Lòria.

tracking