Televisió

Netflix, imparable

LA COMPANYIA suma 9,33 milions de subscriptors en el primer trimestre de l’any, i els seus beneficis s’enfilen fins als 2.332 milions de dòlars, un 78% més.

Netflix

Netflix

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Netflix continua creixent. El portal de streaming va anunciar ahir els guanys relatius al primer trimestre de 2024, els quals revelen que ha sumat 9,33 milions de nous subscriptors de pagament. Es tracta d’una xifra rècord, totalment inesperada, ja que les estimacions dels analistes afirmaven que el servei aconseguiria al voltant de 3,93 milions d’abonats a escala mundial. Segons la plataforma, té un total de 269,60 milions de subscriptors amb data del 31 de març.

Aquests resultats arriben en un moment clau per al portal, perquè es produeixen després que sumés 13,1 milions d’abonats extra a final del 2023, la qual cosa va ser un rècord en el quart trimestre de l’any passat. No obstant això, i malgrat el creixement consecutiu, Netflix també va anunciar que deixarà d’informar d’aquesta mena de dades a partir del 2025 i va aclarir que cada vegada és més difícil obtenir nous subscriptors en un mercat molt competitiu.

Els analistes creuen que una bateria d’estrenes importants com Avatar: la leyenda de Aang, la sèrie de ciència-ficció El problema de los tres cuerpos o The Gentlemen de Guy Ritchie han ajudat a pavimentar aquest creixement inesperat.

Als Estats Units i el Canadà, les subscripcions de pagament van créixer en el primer trimestre en 2,53 milions, mentre que a Europa, Orient Mitjà i Àfrica se’n van sumar 2,92 milions, i a Amèrica Llatina 1,72 milions més.

El creixement d’abonats ha anat acompanyat d’un augment significatiu dels beneficis: els ingressos van créixer de gener a març un 14,8% respecte al mateix període de l’any passat, fins als 9.371 milions de dòlars, cosa que es va traduir en uns beneficis de 2.332 milions (gairebé un 78% més).

De cara al segon trimestre, Netflix anticipa una xifra d’ingressos de 9.491 milions, un 15,9% més, i un benefici net de 2.063 milions, un 38,6% superior.

tracking