Arantxa coca

Arantxa coca

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

LA PROPOSTA DEL DIA

‘PARELLA I COMPATIBILITAT’

Vine a descobrir si sou compatibles. Amb Arantxa Coca, psicopedagoga familiar. Hora: 19.30 h. Hotel Roc Blanc. Escaldes-Engordany.

LLETRES

‘DONANT VIDA A LES PARAULES’

Recuperem la tradició d’explicar històries. Relats inèdits al voltant d’un mateix tema creats per cinc escriptors del país. Narració a càrrec de l’actriu Lua Roca acompanyada pel músic David Font. Hora: 20.30 h. Biblioteca Comunal. Escaldes-Engordany.

TEATRE I DANSA

‘AQUAFONIA, EL CONCERT’

A través de la veu en off, descobrirem, juntament amb el músic a escena, tots els instruments aquafònics que se li posin al davant. El principal instrument del concert són les ampolles afinades, tot i que també es fan servir instruments de percussió aquàtica, l’udu o tubs il·luminats. Jardí de la Biblioteca Comunal. Museu Fàbrica Reig. Sant Julià de Lòria.

‘THE BALKAN BRAIN’

Pensaves que ja en sabies suficient, dels Balcans? O simplement mai t’ha interessat aprendre’n res al respecte? Amb aquesta xerrada còmica podràs descobrir les coses boniques dels Balcans. Amb Pedja Bajovic, natiu i comediant. Hora: 19 h. Hotel Roc Blanc. Escaldes-Engordany.

CONFERÈNCIES

‘OLIS I MASCOTES’

Descobreix els beneficis dels olis essencials per als peluts de la llar, amb Susana Fernández. Hora: 19 h. Hotel Roc Blanc. Escaldes-Engordany.

MÚSICA

‘CONCERT SOLIDARI’

Concert a favor de la campanya 2024 de Mans Unides. Sala d’actes del Comú. Escaldes-Engordany.

EXPOSICIONS

‘REFLEXOS D’UN INSTANT’

Exposició de pintura d’Arnau Sánchez. Sèrie de paisatges d’Andorra. Edifici Sociocultural l’Estudio. Ordino.

tracking