Agenda

Festejar al vida, fins i tot en l'adversitat

festejar la vida

festejar la vida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

LA PROPOSTA DEL DIA

‘FESTEJAR LA VIDA, FINS I TOT EN L’ADVERSITAT’

Explicarà l’experiència dels petits i grans dols i compartirà recursos pel benestar i la importància de celebrar la vida. Amb la coach Carine Barker, terapeuta integrativa, especialista en mirada sistèmica i Gestalt. Hora: 19.30 h. Hotel Roc Blanc. Escaldes-Engordany.

CONFERÈNCIES

‘LLUNYANS PERÒ PROPERS’

Dins el marc de l’exposició Integrats, les entitats culturals Grup de Folklore Casa de Portugal i Esbart Laurèdia oferiran una taula rodona en forma de col·loqui per valorar tradicions i costums aparentment allunyades, que apropen la cultura andorrana i la portuguesa. Hora: 19 h. Sala Sergi Mas. Sant Julià de Lòria.

LLETRES

‘QUÈ LLEGIM AQUEST SANT JORDI?’

Presentació de totes les novetats d’aquest Sant Jordi. Hora: 19 h. Biblioteca comunal. Escaldes-Engordany.

RUTES

‘ANDORRA VISTA PELS VIATGERS’

Ruta literària. Andorra vista pels viatgers. Hora: 18 h. Casa de la Vall. Andorra la Vella.

EXPOSIOCIÓ

‘DISSENY DE LÀMPADES’

Exposició de projectes dels alumnes del taller de ceràmica de l’Escola d’art del Comú. Centre Cultural La Llacuna. Andorra la Vella. Fins al 30 d’abril.

‘60è ANIVERSARI DE CAVALL FORT’

Celebrem els 60 anys de Cavall Fort amb un seguit de làmines que ens ensenyen el funcionament de l’editorial des de dins de la mà dels personatges mítics de Cavall Fort com Ot el Bruixot, Gil Pupila i molts altres. I com sempre, ben acompanyats de jocs i endevinalles! Museu del Còmic. La Massana. Fins al 25 de maig.

‘CARME MASSANA’

Amb l’arribada de la primavera, el Govern d’Andorra i el comú d’Andorra la Vella presenten l’acolorida retrospectiva de l’artista andorrana, Carme Massana, dins del cicle Trajectòries, que un cop a l’any es dedica a un o a una artista del país amb carrera consolidada. Sala d’exposicions de Govern. Andorra la Vella. Fins al 9 de juny.

tracking