Televisió

Les sèries del mes (I)

Les estrenes d’abril a les principals plataformes inclouen adaptacions d’importants obres literàries, històries postapocalíptiques i força humor negre.

Les sèries del mes (I)

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les estrenes de sèries a les principals plataformes de streaming per a aquest mes d’abril venen marcades per adaptacions d’aclamades novel·les, acció postapocalíptica, spin-offs de ficcions d’èxit i comèdies corrosives.

–Parish, ja disponible a AMC+. Giancarlo Esposito es posa a la pell d’un pare de família i propietari d’un servei de cotxes de luxe a Nova Orleans. De sobte, el seu fill és assassinat i la seva empresa col·lapsa, per la qual cosa es veu arrossegat a tornar a la seva antiga vida, en la qual era un conductor molt peculiar. Ha de recuperar els seus vells i perillosos hàbits, i a poc a poc caurà en una espiral de violència després de col·lidir amb un sindicat criminal. La sèrie està basada en la britànica The Driver.

–Muertos SL, 4 d’abril a Movistar Plus+. Dámaso Carrillo decideix assumir el comandament de la funerària Torregrosa després de la defunció de Gonzalo Torregrosa, el propietari i fundador. No obstant això, Nieves, la vídua, decideix posar-se al capdavant de l’empresa, ajudada pel seu gendre. Dámaso mirarà de conspirar contra la nova direcció, mentre l’empresa competeix contra la funerària Transitus i un cas de #metoo amenaça el llegat de Gonzalo Torregrosa. Carlos Areces i Amaia Salamanca encapçalen el repartiment d’aquesta nova proposta dels germans Caballero.

–Ripley, 4 d’abril a Netflix. Andrew Scott és el protagonista d’aquesta adaptació de vuit episodis de la novel·la de Patricia Highsmith El talent de Ripley. L’actor interpreta Tom Ripley, un estafador a la Nova York de principi dels anys seixanta que és contractat per viatjar a Itàlia i convèncer el fill d’un home adinerat que torni a casa. Aquest encàrrec el portarà a una vida farcida d’enganys, fraus i assassinats.

tracking