Televisió

Tastet de 'Heartstopper'

La sèrie de Netflix avança en un vídeo publicat a les xarxes socials alguns detalls de la tercera temporada, que no arribarà fins al proper mes d’octubre.

Tastet de 'Heartstopper'

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Heartstopper s’agafarà uns quants mesos més de pausa, més dels previstos inicialment, abans de l’estrena de la tercera temporada a Netflix. La popular sèrie LGTBI, que protagonitzen Joe Locke i Kit Connor, tornarà amb nous capítols a l’octubre de 2024, tal com acaba d’anunciar la citada plataforma. El que encara no s’ha concretat és el dia exacte en el qual es produirà l’esperat llançament.

Mentrestant, l’equip de Heartstopper continua preparant les noves trames, de les quals s’han donat algunes pistes en un vídeo difós a través de les xarxes socials.

D’aquesta manera, la temporada 3 del drama adolescent abordarà els conflictes sorgits en la jove parella protagonista. “La cosa està que crema entre Nick i Charlie. Hi ha molta tensió sexual i amor. Estem tots en aquest punt”, expliquen mentre es preparen per al rodatge del vuitè episodi. Cal recordar que la relació entre ells va quedar danyada en acabar la segona tanda de capítols, per la qual cosa hi ha alguns aspectes importants que estan per resoldre.

A més, Heartstopper continuarà donant importància als personatges més secundaris. Tao començarà “a descobrir què li agrada i quines són les seves aficions”, relata Kizzy Edgell, l’actor que l’interpreta. “Ha trobat la seva passió, alguna cosa que li agrada de veritat, i ho fa per alegrar i animar als altres personatges de la sèrie”, afegeix.

En els pròxims capítols també “veurem més a Tori i com li ha afectat el que li ha passat al seu germà Charlie”. A més, avança l’actriu Jenny Walser, Tori trobarà “una nova amistat”, una cosa que no és habitual en ella.

Aquestes són algunes de les novetats que es trobaran els espectadors de Heartstopper. Però d’aquí a que arribin, encara haurà de passar més de mig any.

tracking